-->
hetland_forst

Hetland vant i Rybinsk!

Tor Arne Hetland spurtet inn til seier på dagens 30 kilometer fellesstart i Rybinsk.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Tor Arne Hetland vant 30 kilometer fellesstart i Rybinsk. Ville Nousiainen, Finland, tok andreplassen, mens italienske Pietro Piller Cottrer ble nummer tre.

Det ble som ventet samlet felt gjennom store deler av dagens 30 kilometer. De norske løperne holdt greit følge med hovedgruppa gjennom hele rennet, men mot slutten av rennet var det Tor Arne Hetland som viste seg som den sterkeste.

- Jeg beit skikkelig godt fra meg på oppløpet og var foran finnen. Herregud jeg er glad, sa Hetland til NRK etter målgang.

Hetland la seg som nummer tre ned mot stadion og hadde full kontroll på oppløpet der han spurtet mot finske Ville Nouisiainen.

- Dette var usannsynlig bra og taktisk veldig godt av Tor Arne. Jeg stod på toppen av den siste bakken og man kan aldri være sikker på en seier, men jeg trodde det kom til å gå veien, sier trener Ulf Morten Aune til langrenn.com.

Det var knyttet store forventninger til Petter Northugs debut i distanserenn i verdenscupen i år. Northug holdt følge med hovedgruppa hele veien, men måtte ta til takke med en 22. plass.  Eldar Rønning var uheldig på sin siste runde og falt.

- Om Eldar ikke hadde falt kunne vi hatt en mann til blant de ti beste. Han gikk meget godt i skøyting til han å være i dag, uttaler Aune.

- I dag har vi ikke lov til å være misfornøyd, avslutter en fornøyd landslagstrener.

Norske plasseringer:
1. Tor Arne Hetland
9. Tord Asle Gjerdalen
10. Martin Johnsrud Sundby
19. Geir Ludvig Aasen Ouren
22. Petter Northug jr
32. Morten Eilifsen
34. Eldar Rønning

Fullstendig resultatliste:
WC Rybinsk 30km fellesstart herrer
* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut