-->
Foto: Trond Harald Sand

Foto: Trond Harald Sand

Hilde GP og Dahl vant Spar-cup

Hilde Gjermundshaug Pedersen og John Kristian Dahl vant dagens Spar- cup på Sjusjøen langrennsarena.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Hilde Gjermundshaug Pedersen, Nybygda IL, vant 10 kilometer klassisk i årets første norgescuprenn. Juniorløper Britt Ingunn Nydal, Njård/Team Sector Alarm, tok andreplassen, mens Sigrid Aas, Tverrelvdalen IL/Team Seaworks, ble nummer tre.

Fungerte bedre enn forventet
- Det er alltid moro å vinne skirenn. Det ble en bra gjennomkjøring i klassisk for meg og det fungerte mye bedre enn jeg hadde trodd på forhånd, sier Hilde Gjermundshaug Pedersen til langrenn.com.

Gjermundshaug Pedersen satser på langløp i vinter, men har slitt med en vond rygg i sesongoppkjøringen. Dermed har det ikke blitt så mange klassisk- turer, men under dagens renn på Sjusjøen fungerte alt som det skulle.

- Ryggen er mye bedre og jeg koser meg ute på klassiskturer om dagen. Kroppen fungerer bra og jeg har godt av å gå litt skirenn for å få fart i kroppen. Det var kjempeforhold her på Sjusjøen langrennsarena i dag med skikkelige vinterforhold, forteller Gjermundshaug Pedersen.

Det første klassiskrennet i FIS Marathon cup for GP blir Marcialonga.

Foto: Trond Harald Sand

Håp om Tour de Ski
I herreklassen ble det en overlegen seier til John Kristian Dahl som var nesten minuttet foran Anders Aukland og Morten Eilifsen.

- Det gikk glimrende i dag. At jeg vinner med så mye viser at jeg gjør et godt løp. Jeg var spent på formen før start ettersom jeg har gått mest sprint i det siste, men jeg gikk jevnt hele veien og økte jevnt til konkurrentene, sier John Kristian Dahl til langrenn.com.

Dahl, som er klar for neste helgs verdenscuprenn i Rybinsk, har et håp om å bli tatt ut til Tour de Ski.

- Jeg har vist meg bra frem i det siste og håper på Tour de Ski. Jeg kommer til å gå i morgen og sprinten i Rybinsk kommende helg. Jeg tok meg fort igjen i dag og det tyder på bra form, avslutter John Kristian Dahl.

I morgen står 7,5 + 7,5 km pursuit kvinner og 15 + 15 km pursuit herrer på programmet.

Klikk her for bilder!

Fullstendig resultatliste:
NC1 - Sjusjøen - 15 km klassisk herrer
NC1 - Sjusjøen - 10 km klassisk kvinner

Sjusjøen - Kvinner 17-18 år 5,0km
Sjusjøen -Menn 17-18 år 10km klas.
* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut