Thomas Alsgaard Tor Arne Hetland Frode Estil O-B Hjelmeset

Språk English - Engelsk Språk Norsk - Norwegian

Hjem
<<
Historikk
Livet utenom
Meritter
Utstyr
Favoritter
Gjestebok


 
HistorikkKristian Horntvedt: Historikk


 
Historikk

Det hele startet på Vestfold Sentralsykehus i Tønsberg 3. mars 1982. Jeg ble da den første sønnen til min mor og far. Senere har jeg blitt storebror. Jeg har i hele min oppvekst bodd i Stokke. Stokke som ligger midt mellom Tønsberg i nord og Sandefjord i sør.

Jeg begynte tidlig å gå på ski. Jeg deltok i mitt første skirenn da jeg var åtte år, en stafett. Mitt første individuelle renn gikk jeg da jeg var 9 år. I Vestfold har jeg alltid vært suveren i min klasse. Da jeg gikk i klassene 9-12 år sammenlignet jeg meg bestandig med de som var både ett og to år eldre enn meg. Ofte var jeg helt i teten her også. Utenfor Vestfold hadde jeg større problemer med å bli nr. 1 på resultatlistene fra jeg var 9-14 år. Da jeg deltok i ungdommens Holmenkollrenn endte det med en 2. og 11. plass første året. Selv om jeg stort sett alltid var høyt oppe på resultatlistene på landsbasis som 12 - 13 og 14 åring, var det vel først i som 15. åring, at jeg følte at jeg fikk det skikkelige ”gjennombruddet”. Da ble det dobbelt-seier i Hovedlandsrennet i Tromsø.

  Jeg ble tidlig glad i å gå på ski. Men det å trene hadde andre prioritet da jeg var mindre. Først på lista stod det å lage hoppbakke og så hoppe i den bakken for meg selv, helt til jeg syns at jeg hadde satt en akseptabel bakkerekord. Det viktigste var altså lek og moro. Jeg begynte vel ikke å trene systematisk før i 12-13 års alderen. Og jeg var fortsatt  glad i å få mosjon på mine egne måter……

 Etter min andre sesong som junior ble jeg ”tatt” opp på juniorlandslaget(Team Olden). 
Redaktør
Brynjar Skjærli
+47 41 64 26 10


Annonseansvarlig
Bernt Bjørnsgaard
+47 41 03 13 03


Webansvarlig
Trond Harald Sand
+47 97 19 23 83


Engelske sider
Fasterskier.com


Powered by
CustomPublish.com