-->
Odd-Bjørn Hjelmeset, Otepää 2010. Foto: Hemmersbach/NordicFocus.

Odd-Bjørn Hjelmeset, Otepää 2010. Foto: Hemmersbach/NordicFocus.

Hjelmeset tror ikke Northug vinner

Odd-Bjørn Hjelmeset har ikke troen på at Petter Northug vinner Tour de Ski. Han tror Lukas Bauer og Dario Cologna blir for sterke.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
- Jeg tror både Lukas Bauer og Dario Cologna blir for sterke for Petter. Det blir selvsagt spennende å se, men jeg tror ikke de innlagte spurtene er noen fordel for Northug, sier Hjelmeset til VG Nett.

Likevel er det ikke til å komme fra at Northug er kjempefavoritt til å gå til topps i Touren som starter 29. desember.

På kvinnesiden er det knapt noen som tror at det er mulig å slå Bjørgen, og også Hjelmeset har stor tro på Bjørgen-seier.

Selv om Hjelmeset sier han er skeptisk til om Northug klarer å vinne Touren, sier han til VG Nett at han har tro på norsk opptur.

- Jeg har stor tro på de norske. På kvinnesiden har vi ikke bare Marit, men i tillegg Therese Johaug, og Vibeke Skofterud som har gjort det veldig bra i år. Så jeg er ikke redd for at de ikke leverer.

- På herresiden kan både Eldar Rønning og Martin Johnsrud Sundby vinne enkeltløp, i tillegg blir det spennende å se hva Niklas Dyrhaug får til. Sjur Røthe kan gå veldig gode løp, også har vi Petter Northug da, sier Hjelmeset.

Den svenske landslagstreneren Arild Monsen tror det kommer til å stå mellom fire løpere. Ved siden av Bauer, Cologna og Northug sier han til VG Nett at han også tror Marcus Hellner kan blande seg i tetkampen.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus