-->
50 min. med Petter Eliassen
En av puljene i Holmenkollmarsjen 2014 er klare for start. Foto: Magnus Nyløkken/Skiforeningen.

En av puljene i Holmenkollmarsjen 2014 er klare for start. Foto: Magnus Nyløkken/Skiforeningen.

Holmenkollmarsjen flytter og kutter

– Vi har ikke ønsket å avlyse, og derfor har vi besluttet at begge distanser flyttes, sier arrangementssjef i Skiforeningen, Ole Kristian Sørland.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Mildværet de siste dagene tvinger arrangøren av Holmenkollmarsjen til å flytte rennet fra Nordmarka til world cup-løypene i Kollen.

I går ble beslutningen tatt om å flytte det tradisjonsrike rennet til Holmenkollen nasjonalanlegg, basert på nøye vurderinger av værforhold og –prognoser for de kommende dagene.

– Vi har ikke ønsket å avlyse, og derfor har vi besluttet at begge distanser flyttes til Holmenkollen. Her får du ekte Kollen-stemning, samme høye kvalitet på matstasjonene og enkel adkomst med buss eller t-bane, sier arrangementssjef i Skiforeningen, Ole Kristian Sørland.

I Holmenkollen blir det to ulike distanser: 40 eller 20 km. Publikum har fått muligheten til endre distanse frem til klokken 19:00 i dag, tirsdag 9. februar.

– Løypene i Kollen er noe tøffere enn traseen som går gjennom Nordmarka. Samtidig tror vi alle vil få en god opplevelse, og vi legger inn mange matstasjoner og smøreservice underveis, sier Ole Kristian Sørland i Skiforeningen.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus