---
SKI TOUR: Totalt 3 av 6 etp: Kvinner- Menn| Tirsdag: Sprint: Finale: Kvinner- Menn| Prolog: Kvinner- Menn| Søn: 10/15 km: Kvinner- Menn| Lør: 10/15 km: Kvinner- Menn
---
Smøretips: Ski Tour
Jørgen Aukland jubler etter å ha nedkjempet sine nærmeste rivaler i spurten om seieren i Vasaloppet 2013. Foto: auschendorfer/NordicFocus.

Jørgen Aukland jubler etter å ha nedkjempet sine nærmeste rivaler i spurten om seieren i Vasaloppet 2013. Foto: auschendorfer/NordicFocus.

Hva velger du?

Kommentar

I morgen skal en gjeng verdenscupløpere kjempe om verdenscuppoeng i Lahti. Distansen er 15 kilometer. Ære være dem.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Søndag arrangeres også Vasaloppet; noen-og-nitti kilometer mellom Sälen Og Mora.

Rennet har tradisjon tilbake til 1920-åra. Vi mener å ha sett at en økende del av langrennsmiljøet er mer interessert i lengre løp. Og er det så rart; heter det ikke langrenn?

God tur, du som legger ut på tre runder à 5 km i Lahti, og du som begir deg ut på den lange, og i år sannsynligvis våte turen, som Gustav Vasa gikk for første gang, for nesten 500 år siden.

Hadde vi kunnet velge et renn å vinne er vi ikke i tvil!

---

Kåserier, kronikker, kommentarer og lignende representerer på generell basis skribentens syn og ikke nødvendigvis Langrenn.com sitt ståsted. Dette gjelder også i dette tilfellet, selv om kommentarens forfatter også er journalistisk innholdsleverandør på Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus