Foto: Thomas Furuheim

Foto: Thomas Furuheim

- Dårligste renn noen gang

Trond Iversen vet ikke hva han må gjøre for å finne tilbake til formen.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Trond Iversen kvalifiserte seg ikke videre etter prologen i Rybinsk i helgen. Han har ett dårligere resultat i verdenscupen, men det kom etter fall. Nå er han fortvilet.

Ingen god følelse
- Det var det dårligste rennet noen gang. Jeg er skuffet og fortvilet. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke går bedre for det fungerer bra på trening. Det er ingen god følelse å ikke vite hva jeg skal gjøre for å få det til å fungere igjen, sier Trond Iversen til langrenn.com.

Vanligvis er Iversen å finne på toppen av resultatlistene tidlig i sesongen. Det har ikke vært tilfelle i år.

- Om jeg går ett dårlig renn er det på en måte greit, men jeg har enda ikke gått noen gode renn i år, medgir Iversen.

Sprintlandslagsutøveren har bevilget seg noen dager hvor han ikke skal tenke på langrenn i det hele tatt. Han har rett og slett ikke orket å tenke på hvordan planene ser ut fremover.

- Jeg sa til Ulf Morten (Aune) at nå skal jeg ikke tenke langrenn i det hele tatt før jeg får skuffelsen på avstand. Jeg må rett og slett nullstille meg selv og så får jeg ringe Ulf Morten for å legge en plan, forklarer 31- åringen.

Tynn tråd
Nå innser han at også verdenscupdeltakelse i Canada over nyttår henger i en tynn tråd. Øystein Pettersen har så langt hatt friplass i verdenscupen, men det har han ikke ved nyttårsskifte.

- Den plassen henger nok i en tynn tråd. Jeg har ikke fått bevist noen ting. Jeg skjønner ikke helt hvem jeg skal ta plassen til når det er så mange andre som går fort. Det er nesten så jeg allerede nå må sette fokus mot NM for å komme meg godt inn igjen på verdenscuplaget.

På trening i høst har han imidlertid følt seg i bedre slag enn noen gang.

- I forhold til de andre gutta på laget har jeg ikke vært i bedre slag før. Jeg vet fortsatt at jeg kan gå fort. Jeg må prøve å bryte den vonde sirkelen jeg har kommet inn i, avslutter en skuffet Trond Iversen.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut