3

Hvor er det skiføre?

Det er fortsatt muligheter til å gå på ski i store deler av landet. Langrenn.com gir deg her føremeldinger for et utvalg steder i Norge.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Hovden:
Veldig gode langrennsforhold. 130 kilometer løyper preparert i går. Kommer til å kjøre løyper så lenge det lar seg gjennomføre og mest sannsynlig ut mai måned. Langrennsarenaen ble i går kjørt opp og løypemannskapene forteller om overraskende gode forhold.

Geilo:
Har sluttet å preparere løyper, men det er mye snø i terrenget. Fint å gå på vidda.

Skeikampen:
Fortsatt mye snø og muligheter til å gå langrenn, men sesongen er over så det vil ikke bli preparert mer løyper i år.

Spåtind:
Sist preparert på søndag. - Vi var nedi med to maskiner i går og vannet står høyt på myrene, så nå kommer vi ikke til å kjøre mer. Det går imidlertid fint å gå på ski og det er fine skøytespor i store deler av løypenettet, sier løypesjefen.

Bjorli:
Preparert løyper sist på fredag. Mye vann i terrenget og det tiner mye så ingen muligheter til å preparere mer i år.

Sjusjøen:
- I Natrudstilen er det fortsatt fine forhold og vi vil kjøre så lenge det er forhold til det. Vi regner med å kjøre i ca 14 dager til i Natrudstilen, sier Mathias Neraasen.  Konkurranseløypenettet i Natrudstilen vil bli kjørt hver dag.

I turløypenettet på Sjusjøen har de sluttet med å kjøre i terrenget nå siden det begynner å bli en del vann på myrene. Snødybden ligger fortsatt på ca en meter.  

Beitostølen:
Forholdsvis greie skiforhold. De aller fleste løypene ble kjørt i helgen og det kommer også til å bli kjørt opp løyper før helgen som kommer. Det har ikke vært dårlig vær og ingen nedbør så løypene holder seg godt. Mange velger imidlertid å gå på Valdresflya.

Skriv i forumet under om hvordan skiføret er på ditt hjemsted.


Se våre OL-sider: Program alle idretter| OL i dag| Startlister| Resultater Langrenn| Resultater alle idretter| Medaljeoversikt| Norges tropp| Vær fra YR| Smøretips

Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut