-->
Landslagene gjenskaper et av Michelangelos motiver. Foto: Webcast.no.

Landslagene gjenskaper et av Michelangelos motiver. Foto: Webcast.no.

Flere spennende bilder og videoer av langrennsheltene blir laget

- Vi ønsker å utvikle oss kommunikasjonsmessig, og på sosiale medier, forteller kommersiell leder i langrenn, Bernt Hallvard Olderskog. For å lykkes med dette har Skiforbundet landet en avtale med Webcast.no som innebærer en utvidet satsing på bilder og video av våre langrennstjerner.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Norges Skiforbund - langrenns aller ferskeste signering er en to-årig avtale med Webcast.no.

- Vi har lenge vært på utkikk etter en aktør som kan dekke vårt foto og filmbehov for våre sponsorer- og samarbeidspartnere. Ikke minst ønsker vi å utvikle oss kommunikasjonsmessig, og på sosiale medier. Vi opplever Webcast.no som profesjonell på dette, og ikke minst også svært proaktiv med ideer til å videreutvikle vårt produkt. Våre kunder krever mer enn bare foto, og flere korte filmer er allerede produsert. Forslag til spennende programkonsepter for både TV og web er også på tegnebrettet, forteller kommersiell leder i langrenn, Bernt Hallvard Olderskog.

For Webcast.no er denne avtalen viktig fordi langrenn er «godt innhold». Og godt innhold kan vise potensialet av innhold i en ny mediehverdag, ikke minst betydningen av foto og video i en organisasjons kommunikasjon. Langrenn består i tillegg av en herlig gjeng lekne og genuint nysgjerrige mennesker, som ser på mulighetene ny teknologi kan gi dem.

Webcast.no har allerede produsert mer enn 100 små motivasjonsfilmer med Langrenn som bidrar til å motivere hovedsponsor Aker ASA sine ansatte til bedre helse.

- Som med våre andre faste kunder, skal vi også lære opp Langrenn til å kommunisere mye selv med foto og video, sier Olav Mellingsæter, ansvarlig produsent i Webcast.no.

- Laget vil selv bidra med direktesendinger og bilde- og videomateriale på sine reiser rundt om i verden, sier Mellingsæter.

Fakta
Webcast.no består av et team av produsenter, regissører, fotografer og videofotografer. Webcast.no produserer direktesendinger, og tar bilder og film som brukes i intern og ekstern bedriftskommunikasjon. DNB, Aker, Telenor, Tomra, Hydro og Hafslund er blant bedriftene som i dag samarbeider med Webcast.no.

Det høyst uoffisielle lagbildet for sesongen 2012/2013, med tittelen «Langrenn tolker Michelangelo».

- Det viser hvor lekne og lite selvhøytidelige laget er, sier Olav Mellingsæter.

- De har det gøy på jobb! De offisielle bildene som ble produsert samtidig, vil bli ferdige til sesongstart.

Skiforbundets hjemmeside
Webcast.no sin hjemmeside

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus