Lars Ove Aunli rett etter at seieren i Rindalsrennet 2013 er vel i havn. Foto: Tor Jarle Bolme.

Lars Ove Aunli rett etter at seieren i Rindalsrennet 2013 er vel i havn. Foto: Tor Jarle Bolme.

Aunli og Berg best i Ogndalsrennet

Leksvik ILs Julie Victoria Berg i klasse 17 år hadde sterkest tid av de kvinnelige løperne i Ogndalsrennet lørdag. Herrenes seniorklasse ble vunnet av Lars Ove Aunli fra Strindheim IL.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Ogndalsrennet
Steinkjer, Nord-Trøndelag - 1. februar 2014

Kvinner 17 - 7,5 km, fri

1 Berg, Julie Victoria Leksvik IL 20:36  
2 Brensholm, Ingvild Skogan Steinkjer Skiklubb 20:48 +00:12
3 Wingan, Ragnhild Kyrksæterøra IL 21:44 +01:08


Kvinner 18 - 7,5 km, fri

1 Bøgseth, Solveig Henning Skilag 21:24  
2 Grande, Maren Inderøy IL 21:29 +00:05
3 Strid, Anne Nessegutten, SPK 22:27 +01:03


Menn 17 - 10 km, fri

1 Husby, Erik Leik, IL 24:18  
2 Sandsæter, Tørris Vinne Skilag 24:24 +00:06
3 Vårheim, Vegard Fjellørnen IL 24:38 +00:20


Menn 18 - 10 km, fri

1 Iversen, Gaute IL Varden 24:10  
2 Lyngstad, Tølløv Trønsdal Inderøy IL 24:56 +00:46
3 Vist, Daniel Bjørkamo Steinkjer Skiklubb 26:17 +02:07


Menn 19-20 - 10 km, fri

1 Eriksen, Sivert Grøtan Byåsen IL 22:50  
2 Larsen, Øyvind Ranheim Skiklubb 23:57 +01:07
3 Føll, Jan Petter Fjellørnen IL 24:03 +01:13


Menn sr. - 10 km, fri

1 Aunli, Lars Ove Strindheim IL 22:35  
2 Steen, Andreas Myran Leksvik IL 22:37 +00:02
3 Vedvik, Emil Ranheim Skiklubb 22:55 +00:20
4 Lorentsen, Eirik Henning Skilag 23:01 +00:26
5 Solvang, Eirik Innstrandens IL 23:10 +00:35
6 Sundsvik, Espen Frol IL 23:20 +00:45


Komplette resultater - Alle klasser


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus