Petter Northug i Toppidrettsveka 2016. Trønderen tok det med ro på fellesstarten fra Aure til Brekka og ble til slutt nummer 85. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Petter Northug i Toppidrettsveka 2016. Trønderen tok det med ro på fellesstarten fra Aure til Brekka og ble til slutt nummer 85. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Petter Northug til Kanalrennet og Telemarksveka

Petter Northug stiller til start i Kanalrennet under Telemarksveka søndag 25. juni.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Velkommen til Pluss-seksjonen!


Tegne abonnement
4 alternativer for abonnement; Uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles enkelt via denne linken!

* Enda bedre og fyldigere innhold finner du i vår Pluss-seksjon. Fremhever spesielt biblioteket av fagartikler om trening, styrke, utstyr, smøring, teknikk etc.

Tegne abonnement Langrenn.com Pluss

Om du har abonnement logger du deg inn via vinduet nedenfor.

Uleselig tekst

Petter Northug ligger for tiden på høydesamling i Italia og forbereder seg mot OL i Pyeongchang. Nå har han bestemt seg hvor han skal konkurrere neste gang.

Kanalrennet, som arrangeres i forbindelse med Telemarksveka, har på kort tid etablert seg som et av Norges mest populære rulleskirenn og her stiller altså Petter Northug jr. på startreken søndag 25. juni. 

 - Dette var utrulig gøy!  Vi har jobbet hardt over lang til for å lage et attraktivt renn for både mosjonister og verdens beste skiløpere og det begynner vi og se resultatene av nå.

- Det er den flotte traseen langs Telemarkskanalen som lokker Northug, samt at han får skikkelig matching av store deler av langrennseliten med Martin Johnsrud Sundby i spissen, sier prosjektleder Tormod Hynne.

- Det er skikkelig bra pågang for å gå årets renn, men vi kommer til å si stopp ved 250 deltagere for at vi skal kunne levere et prikkfritt arrangement. Deltagerne kan velge mellom 25 km og 50 km, sier Hynne

- Dette er et resultat av god nettverksjobbing i fylket og det er mange sentrale personer innen reiseliv, næringsliv og det offentlige som skal takkes.

- Vi er godt i rute med all planlegging og logistikk. Nå gjenstår det bare å finpusse alle detaljer slik at tv-seerne, publikum, turister og de aktive skal få noen fine dager i Telemark, avslutter Hynne.

Fakta om TelemarksVeka

TelemarksVeka arrangeres for første gang i samarbeid med TV2.  Kanalrennet er et av flere store arrangement som får bred dekning i beste sendetid i perioden 19-25.juni.  

Fra tidligere er det kjent at både damelandslaget, rekruttlandslaget og de store profflagene har lagt sine samlinger til arrangementet. 

Du kan lese mer: www.kanalrennet.no eller www.telemarksveka.no.


Se våre sider for Beitosprinten:
* Komplett program| Værvarsel| Alle startlister| Smøretips

Gå raskere på ski
* 400 artikler: Trening, utstyr, teknikk, smøring, styrke med mere
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut