NTG Lillehammer Langrenn forsterker trenerteamet med tidligere landslagsløper Marthe Kristoffersen. Foto: NTG Lillehammer.

NTG Lillehammer Langrenn forsterker trenerteamet med tidligere landslagsløper Marthe Kristoffersen. Foto: NTG Lillehammer.

Marthe Kristoffersen blir trener for NTG Lillehammer

- Her skal jeg bruke all min erfaring med både medgang og motgang til å hjelpe elevene og deres utvikling, sier Marthe Kristoffersen.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Velkommen til Pluss-seksjonen!


Tegne abonnement
4 alternativer for abonnement; Uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles enkelt via denne linken!

* Enda bedre og fyldigere innhold finner du i vår Pluss-seksjon. Fremhever spesielt biblioteket av fagartikler om trening, styrke, utstyr, smøring, teknikk etc.

Tegne abonnement Langrenn.com Pluss

Om du har abonnement logger du deg inn via vinduet nedenfor.

Uleselig tekst

Forsterkninger i trenerteamet på NTG Lillehammer Langrenn 

Vi har nå gleden av å informere om at Marthe Kristoffersen er ansatt i en 70 % stilling på NTG Lillehammer langrenn for skoleåret 17-18.

Det er ingen som slutter, så dette er kun en forsterkning i trenerteamet. 

Marthe la opp som aktiv skiløper nå i mai 2017 og hun har vært med oss på NTG Lillehammer Langrenn som praksisstudent denne vinteren og vi er godt fornøyd med det hun har bidratt med denne vinteren.

Marthe har vært på landslaget i mange år og kan skilte med flere NM-gull i stafett med IL Varden – Meråker, flere individuelle pallplasser i NM, 6 pallplasser i verdenscupen, deltagelse i både VM og OL og kan skilte med 8. plass i sprint fra VM i Liberec som beste plassering. Hun har også en 5.plass fra Tour de Ski sesongen 2011-2012. 

Marthe sier selv at dette blir en veldig spennende periode fremover der hun får være med på å forme og utvikle utøvere i ung alder.

- En mulighet der jeg kan lære, lære bort og utvikle meg som trener i tiden fremover. Her skal jeg bruke all min erfaring med både medgang og motgang til å hjelpe elevene og deres utvikling.

- Jeg har vært praksisstudent på NTG i året som har gått og har et veldig godt inntrykk av hele skolen og måten de satser på idrett og skolegang. 

Vi ønsker Marthe velkommen til oss på NTG Lillehammer Langrenn og ser fram til å ha henne med i trenerteamet som fra før av består av Per Ola Gasmann, Stig Moland, Sandra Alise Lyngstad og Trond Flagstad.


Gå raskere på ski
* 400 artikler: Trening, utstyr, teknikk, smøring, styrke med mere
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut