Skilærere på sommerskiskolen til Odd-Bjørn Hjelmeset. Fra venstre: Morten Thorstensen, Odd-Bjørn Hjelmeset, Krister Sørgård og Jonas Aalberg. Foto: Roy Myrland/www.langsveien.no.

Skilærere på sommerskiskolen til Odd-Bjørn Hjelmeset. Fra venstre: Morten Thorstensen, Odd-Bjørn Hjelmeset, Krister Sørgård og Jonas Aalberg. Foto: Roy Myrland/www.langsveien.no.

450 vil bli «Konge i sporet» med Odd-Bjørn Hjelmeset

Odd-Bjørn Hjelmeset Bama Sommerskiskole arrangeres igjen i Valdres. Hele 450 unge og lovende skiløpere mellom 11 og 18 år stiller.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Velkommen til Pluss-seksjonen!


Tegne abonnement
4 alternativer for abonnement; Uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles enkelt via denne linken!

* Enda bedre og fyldigere innhold finner du i vår Pluss-seksjon. Fremhever spesielt biblioteket av fagartikler om trening, styrke, utstyr, smøring, teknikk etc.

Tegne abonnement Langrenn.com Pluss

Om du har abonnement logger du deg inn via vinduet nedenfor.

Uleselig tekst

Odd-Bjørn Hjelmeset og hans skivenner arrangerer igjen sommerskiskole i Valdres.

Det er Bergo Hotell og området rundt i Øystre-Slidre som er hovedstedet for de ca. 450 unge og lovende skiløperne fra 11-18 år som deltar.

50 av disse deltar på "supersamlingen" som er for de litt eldre deltagerne. I denne gruppen er det flere som tegner til å kunne hente mye edelt metall en gang i framtiden, forteller skikongen.

Odd-Bjørn Hjelmeset Bama Sommerskiskole 2017 er det populært å være med på og Odd-Bjørn forteller at deltagerne var tidlig ute med å melde seg på og velge hvilken av de to ukene de ville delta.

Med seg som instruktører for ungdommene har herr Hjelmeset engasjerte og trivelige langrennsprofiler, som har vært ute i skiløypene mange ganger før.

Deltagere og instruktører har det gruelig moro på skiskolen, så god stemning og godt humør, sammen med god mat og nok hvile er grunnoppskriften som følges.

Det gir deltagerne forhåpentligvis en minneverdig og god sommerskiskole her på Beitostølen, avslutter skilegenden praten før ei ny økt med treningsvillige og topp motiverte unger står for døren i blautmyr og motbakker. 

Molter og vide utsikter frister ikke når siktet til ungdommene er innstilt på å bli verdens beste skiløpere og "Konger i sporet".

* Mer informasjon på arrangementets hjemmeside


Gå raskere på ski
* 400 artikler: Trening, utstyr, teknikk, smøring, styrke med mere
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut