Illustrasjonsbilde. Grafikk fra Längdspår.se. Bilde av Charlotte Kalla med OL-medlajer. Foto: Modica/NordicFocus. Fotomontasje: Langrenn.com.

Illustrasjonsbilde. Grafikk fra Längdspår.se. Bilde av Charlotte Kalla med OL-medlajer. Foto: Modica/NordicFocus. Fotomontasje: Langrenn.com.

Norsk aktør med stor fremgang i Sverige

– Vi har truffet markedet med et god produkt. Den er enkel i bruk, ingen sjenerende reklame, og viser hvor og når løypene er kjørt. Hva mer trenger man?

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Løyper.nets svenske satsing, Längdspår.se, har blitt en ubetinget suksess melder Gaute Langaas primus motor i Løyper.net til Langrenn.com.

– Vi visste tidlig at vi hadde et godt produkt, det har vi sett fra veksten vi har i Norge – både kvalitet på løsningen og ikke minst den behagelige prisen har gjort at stadig fler velger vår løsning, innleder Gaute Langaas.

– Da vi gikk inn i Sverige hadde vi som mål å få 3-4 destinasjoner det første året. Vi tok feil. Vi ligger an til å få nærmere 20 destinasjoner.  Løypeforeningen til ett av Sveriges største løypenett har signalisert at de skal benytte Längdspår.se, legger han til og fortsetter; 

– Vi har truffet markedet med et god produkt. Den er enkel i bruk, ingen sjenerende reklame, og viser hvor og når løypene er kjørt.  Hva mer trenger man? 

– Vi har selvsagt tur-planlegger, høydeprofil, ruter og mye mer.  Det er artig at verdenscup arrangører som Falun, Lunget og Ulricehamn har valgt vår løsning.  Den tidligere langslagssjefen Lars Göran Petterson i Filipstad, som hadde blant andre Gunde Svan og Torgny Mogren i sin stall, har sørget for at løsninger er oppe og går ved Kalhyttan.

– Som en artig kuriositet så trener 8 av 10 norske medaljevinnere under OL i vinter på løyper hvor Løyper.net drifter GPS-trackingen, smiler Gaute Langaas før han avrunder;

– Ta kontakt så sender vi dere mer informasjon om løsning. Det er nå forberedelsene til neste sesong starter!

Kontaktinformasjon
FMS Nordic
v/Gaute Langaas
Tlf. 416 70 824
E-post. gaute@fmsnordic.no

Lenker
* Løyper.net - Den norske løsningen for GPS-tracking av skiløyper
* Längdspår.se - Den svenske løsningen for GPS-tracking av skiløyper

---

Längdspår.se og Løyper.net er profileringspartnere av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut