Stein Olav Snesrud. Foto: Norges Skiforbund.

Stein Olav Snesrud. Foto: Norges Skiforbund.

Ny smøresjef for landslaget

- Sammen skal vi dra lasset med mål om å levere best mulig ski til utøverne våre gjennom systematisk og iherdig jobbing, sier den nytilsatte smøresjefen. 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Stein Olav Snesrud (35) fra Furnes i Hedmark tar over jobben som smøresjef i langrenn etter Knut Nystad.

Sammen med landslagssjef Vidar Løfshus skal Snesrud forme jobben slik at den ivaretar kollegene i Smøretraileren med fokus på godt arbeidsmiljø for best mulig ski til verdens beste langrennsløpere.

- Vi skal være nysgjerrige og offensive. Sammen skal vi dra lasset med mål om å levere best mulig ski til utøverne våre gjennom systematisk og iherdig jobbing, sier den nytilsatte smøresjefen engasjert. 

- Jeg synes det er utrolig spennende å få denne muligheten, og gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og utfordringer. Det er mye å sette seg inn i, men samtidig vet jeg litt om hva jeg går til og hva smøreteamet står for. 

- Stein Olav har vært en solid klippe i smøreteamet i flere år, sier landslagssjef Vidar Løfshus.

- Han vil nå bidra med kontinuitet og samtidig sikre at vi som team er utviklingsorientert ved å ligge det lille knappenålshodet foran konkurrentene. 

- Samarbeidet med Olympiatoppen blir sentralt også frem mot OL i Beijing 2022. Langrenn er, og skal være, den viktigste bidragsyteren i dette, på tvers av grener og idretter.

- Samarbeidet skal gi synergier og bidra til gode FoU prosjekter som vi er avhengige av at Olympiatoppens ski/gli-prosjekt driver fremover.  


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut