Heidi Weng. Foto: Modica/NordicFocus.

Heidi Weng. Foto: Modica/NordicFocus.

Heidi Weng fornyer med Madshus

– Etter å ha benyttet meg av muligheten til å teste alle merker opp mot hverandre, velger jeg å fortsette med Madshus, sier Weng.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Heidi Weng fortsetter sitt samarbeid med Madshus i forkant av VM-sesongen.

– Etter å ha benyttet meg av muligheten til å teste alle merker opp mot hverandre, velger jeg å fortsette med Madshus, sier Weng, som vant både sammenlagt- og distanseverdenscupen så vel som Tour de Ski i vinter.

– Vi er stolte av at Heidi mener våre ski gir henne de beste mulighetene til framgang, og for at hun velger å fortsette samarbeidet med oss inn mot den viktige VM-sesongen og videre framover, sier Per Wiik, Marketing Manager på Madshus.

– Sammen med finske Krista Pärmäkoski som tok tre OL-medaljer under 2018-lekene i Pyeongchang, har vi nå to av verdens absolutt sterkeste kvinnelige løpere i stallen.

Også Hans Christer Holund har fornyet sin avtale med Madshus. Holund tok medalje på 30km med skibytte, som var første øvelse under OL i Pyeongchang.

Videre har også skiskytterne Benedikt Doll (GER), Vanessa Hinz (GER) og Anaïs Bescond (FRA) valgt å fortsette med Madshus.

Doll og Bescond tok henholdsvis to og tre medaljer under OL i vinter, inkludert gull på stafett og mixed stafett. Doll vant sprinten under VM i 2017. Bescond har sju VM-medaljer så langt i karrieren, inkludert gull på mixed stafett fra Holmenkollen 2016.

– I tillegg til dette fortsetter vi å satse hardt på rekrutteringen i Norge med flere supre og talentfulle løpere som Helene Marie Fossesholm, Harald Østberg Amundsen, Sivert Bakken, Vebjørn Sørum og Jørgen Krogsæter med flere.

Totalt sett har vi en stall med sterke løpere som vil vise seg frem på en god måte både i skiskyting og nordiske grener; nasjonalt og internasjonalt, sier Wiik.

 

Høydepunkt innen produktutvikling

Den revolusjonerende nye Redline 2.0 har levert imponerende resultater gjennom hele 2017-18-sesongen, både under OL og verdenscupen med totalseier i verdenscupen, sammenlagtseier i Tour de Ski, og et tosifret antall pall-plasser. 

Den nye Redline 2.0 er resultatet av mer enn tre års intens produktutvikling og testing.

Modellene er konstruert med helt nye materialer, radikalt redesignet geometri, innsving og oppbygning.

---

Madshus er profileringspartner av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut