Deler av Team ParkettPartner for sesongen 2018/2019. Teamfoto.

Deler av Team ParkettPartner for sesongen 2018/2019. Teamfoto.

Uttak Team ParkettPartner 2018/2019

Disse løperne er tatt ut på Team ParkettPartner for sesongen 2018/2019:

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Løpere tatt ut til Team ParkettPartner for 2017/2018:

Ski classics-gruppa
Thomas Gjestrumbakken, Moss Skiklubb
Vinjar Skogsholm, Åslia skilag
Simen Engebretsen Nordli, Vang Skiløperforening
Kjetil Tyrom, Follebu Skiklubb
Magnus Bleken, Rudsbygd IL
Sigrid Bye, Eidsvoll Værk Skiklubb
Karoline Bye Øren, Lillehammer Skiklub
Karoline Korslund, Søre Ål IL

Gruppe 1
Erling Stølen, Lillehammer Skiklubb
Kristian Johansen, IF Kilkameratene
Jørn Hemma, Brøttum IL
Andreas Hemma, Brøttum IL
Johs Hemma, Brøttum IL
Lars Hemma, Brøttum IL
Tore Ruud Hofstad, Lillehammer Skiklub
Jon Evensen, Lillehammer Skiklub
Øyvind Viken, Åsmarka IL
Trond Harald Sand, Brøttum IL
Sondre Haugen, Mesnali IL
Anders Kampenhøy, Furnes Skiløperforening
Jan Olav Beitmyren, Gjøvik Skiklubb
Haagen Løvseth, Åsmarka IL
Hospitant/Militærtjeneste: Rasmus Hemma, Brøttum IL

Team ParkettPartner satser sterkt inn mot en ny sesong og styrker laget med tre nye kvinneløpere og en ny herreløper

Team Parkettpartner tok sist sesong mega elghufs mot toppen av listene i Ski Classics. Høydepunktene var 3. plass i prologen i Pontresina, sterk laginnsats i Jizerska, 6. plass i Vasaloppet og hvem husker vel ikke Vinjar Skogsholm som virkelig var på skogstur i Kaiser Maximillian Lauf etter å ha ligget ann til pallplass.

Vi har satt oss et hårete mål; Vi skal vinne Vasaloppet innen 2025!

- Det er et fullt realistisk mål for oss å vinne Vasaloppet innen 2025. Vi har gjennom de siste årene hatt stor framgang i sporet. Disse løperne vil nærme seg toppen enda mer i årene som kommer, sier manager Arnt Nyborg

Kvinneandelen i Ski Classics har vært lav. Team ParkettPartner har nå rekruttert tre kvinner i alderen 19-20 år. Vi ønsker å gi disse muligheter og få smaken på å gå langløp gjennom vårt opplegg.

Vi bygger denne stammen av yngre løpere for framtida og håper vi kan få topp resultater om noen år.

Nye kvinneløpere på Team Parkettpartner:

Sigrid Bye 19 år, Eidsvoll Værk Skiklubb.

Bosted: Lillehammer

Sigrid vil ha en representasjonavtale med Team ParkettPartner. Hovedfokuset for sesongen er å gjøre det godt i Norgescupen.

- Motivasjonen min er bra. Jeg gleder meg til en ny sesong, og jeg tror det kan bli bra å være med i et team i et nytt miljø, hvor jeg får innspill på teknikk fra en trener. Blir veldig bra med samlinger sammen med teamet. Jeg har et godt inntrykk av Team Parkettpartner og synes det virker å være bra humør i gruppa. Sigrid synes langløp f.eks halvbirken og Birken er morsomt og god trening, men vil satse for fullt mot allround og Norgescup.

- Synes det er stas å bli tatt ut på et slikt lag, i og med at jeg fortsatt er juniorløper og ikke hadde planer om noe team i år.

Karoline Øren, 20 år, Lillehammer Skiklub

Bosted: Lillehammer

Karoline har representasjonsavtale med Team ParkettPartner og planene er å gå seks renn for oss. Hun er svært motivert for å gå langløp og gleder seg til å være en del av teamet. Ellers satser Karoline allround og vil som Sigrid også satse mot Norgescupen.

Martine Korslund, 19 år Søre Ål IL

Bosted: Lillehammer

Martine vil satse 100% på langløp for oss.

- Motivasjonen min for å være med på langløp er at konseptet alltid har fascinert meg. Langløp gir muligheten til å kunne gå skirenn under helt unike omgivelser, og det virker som en spennende utfordring. Jeg har vært litt plaget med sykdom og skader, men jeg tror konseptet vil passe meg bra og håper kroppen spiller på lag. Er veldig fornøyd og setter stor pris på at jeg får sjansen til å være med Team Parkettpartner. Uten et team i ryggen, hadde ikke en slik satsning vært mulig. Jeg håper vi får til et bra samarbeid og mange fine opplevelser.

Ny herreløper

Magnus Bleken, 31 år, Rudsbygd IL

Bosted: Rudsbygd

Magnus er en velkjent løper fra langløp. Han har tidligere vært løper på Team Sport1 Lillehammer og Team Mosetertoppen. Han kjører til daglig gravemaskin og ingen andre gravemaskinførere slår han på ski. Av resultater kan detnevnes at han sist vinter var på 30. plass i Reistadløpet og at han fulgte gutta i Team Leaseplan hele vegen til mål i Søre Ål runden for noen år siden.

Trener

Vi har i år engasjert Torstein Dagestad som trener på Team ParkettPartner. Han vil bistå på samlinger, på enkelttreninger og som lagleder på enkelte renn til vinteren. Torstein er 22 år og fra Voss. Han har delt stilling mellom Team ParkettPartner og Team Sjusjøen.

Vi vil videreføre konseptet med to grupper. Ski Classics-gruppa og Gruppe 1. I gruppe 1 har vi fått inn en ny løper gjennom Kristian Johansen.

Godt i gang med sesongforbredelsen

Vi er godt i gang med treningsarbeidet mot ny sesong. Vi har allerede avhold testløp fra Åsmarka til Sjusjøen. I morgen stiller samtlige herreløpere i Ski-Classics gruppa i  det 80 km lange Olaf Skoglunds Minneløp som går fra Kragerø til Gautefall. Neste samling for oss er i midten av august.


Se våre sider for Beitosprinten:
* Alle resultater| Startlister| Smøretips| Program| Værvarsel
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut