-->
fast_otoppen_465_Layer 1

Ingen forespørsel

Rune Torseth i Team Fast slår tilbake mot Team Xtra personell. – Vi har ikke fått noen forespørsel.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Nils Marius Otterstad etterlyste tidligere i dag et samarbeid med det konkurrerende langdistanselaget Team Fast. Otterstad sa da at en forespørsel om samarbeid ble sendt, men uten respons. Det er ikke Team Fasts Rune Torseth enig i.

Best å være lite team
- Punkt en så har vi ikke fått noe konkret forespørsel om hvordan de ønsker å samarbeide. Punkt to så valgte Aukland (Anders og Jørgen) å danne sitt eget team for at de synes det var best å være et lite team, sier Rune Torseth til langrenn.com.

Team Fast ønsket at brødrene Aukland skulle være en del av Team Fast.

- Vi ønsket å forhandle med Jørgen og Anders, men de mente de kom best ut av det om de bare var to på laget, uttaler Torseth.

Ikke rom for samarbeid
Torseth ser ikke et samarbeid som veldig sannsynlig med det første.

- Vi har vårt støtteapparat og har lagt opp laget rundt vår økonomi. Slik situasjonen er nå har vi ikke rom for å samarbeide. Men det er klart at løperne seg i mellom må avgjøre underveis i renn om taktikk, medgir Torseth.

Otterstad har imidlertid pratet med trener Pål Gunnar Mikkelsplass i dag.

- Jeg har pratet med Pål Gunnar og vi er begge skjønt enige om at framtidig samarbeid er noen begge parter ønsker og alltid tenker på, sier Otterstad til langrenn.com. 

- Jeg og Pål Gunnar er enige om at et fremtidig samarbeid er lurt. Vi er enige om at det er en fordel som norsk nasjon å jobbe taktisk sammen, avslutter Rune Torseth.* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut