Løyper.net har slått igjennom i Sverige og etablert Längdspår.se og der fått med seg det svenske hovedanlegget i Falun, Lugnet, som blant annet brukes i forbindelse med Svenska Skidspelen. Grafikk: Längdspår.se / Langrenn.com.

Løyper.net har slått igjennom i Sverige og etablert Längdspår.se og der fått med seg det svenske hovedanlegget i Falun, Lugnet, som blant annet brukes i forbindelse med Svenska Skidspelen. Grafikk: Längdspår.se / Langrenn.com.

Internasjonalt gjennombrudd for Løyper.net – Svenska Skidspelen, Lugnet og Falun kommune valgte den norske tjenesten for visning av oppkjørte skispor

Svenska Skidspelen og Falun kommune har valgt Løyper.net som leverandør av GPS-tracking fremover.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Velkommen til Pluss-seksjonen!


Tegne abonnement
4 alternativer for abonnement; Uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles enkelt via denne linken!

* Enda bedre og fyldigere innhold finner du i vår Pluss-seksjon. Fremhever spesielt biblioteket av fagartikler om trening, styrke, utstyr, smøring, teknikk etc.

Tegne abonnement Langrenn.com Pluss

Om du har abonnement logger du deg inn via vinduet nedenfor.

Uleselig tekst

Svenska Skidspelen og Falun kommune har valgt Løyper.net som leverandør av GPS-tracking fremover.

Det er en stolt daglig leder, Gaute Langaas, i Løyper.net som forteller dette til Langrenn.com.

– Vi har nå fått ett meget solid fotfeste i Norge med en robust og ikke minst driftsikker løsning, med de største aktørene som kunder.

– Og nå har den svenske skimetropolen Falun og Svenska Skidspelen, Lugnet valg oss.

Gaute Langaas fortsetter;

– De svenske skiløperne har vært veldig innovative opp igjennom årene, med utvikling av teknikk, skismurning, klær og ski, men på et punkt har de falt helt igjennom. De har aldri hatt en god GPS tracking-tjeneste.

Skreddersydd løsning
Vi får videre vite at løsningen til Løyper.net er som skreddersydd for aktører som skal markedsøre sine egne hjemmesider og produkter.

– Når det er tusenvis av skiløpere som er innom Falun kommunes sider eller Svenska Skidspelens hjemmesider så sier det seg selv at det er dødfødt å få de til å gå til en helt ny hjemmeside.

– Og dette løser Løyper.net på en elegant måte.

– Man kan embedde løsningen (bygge den inn) slik at den viser kun den eller de løypene man ønsker å fremheve. Nå kan for eksempel Svenska Skidspelen vise kun løypene på Lugnet skistadion, mens Falun kommune, kan vise f.eks alle løypene i kommunen på ett kart, eller de forskjellige områdene hver for seg.

– Ikke noen andre løyper vises, og ikke minst, ingen skjemmende reklame. Så lang vi vet er det bare vi som har denne funksjonaliteten, sier Langaas til nettavisen Langrenn.com.

Egen side for Sverige
Skal svenskene gå inn på Løyper.net spør Langrenn.com undrende.

– Nei, vi er ikke naive heller, vår løsning er en multi language løsning, slik at vi bare "kompilerer opp WEB-klienten" i det språket vi vil ha. Vi var først ute av de store aktørene med en løsning i responsive design, det vil si at den fungerer like bra på smart-telefon og nettbrett som på PC.

Langaas sier de har satt opp en WEB-portal som heter Längdspår.se – Hvor de bruker et detaljrikt bakgrunnskart.

Kan utvides til sykkelveier og stier
I tillegg til å kunne vise skiløyper er løsningen til Längdspår.se og Løyper.net laget slik at det er enkelt å legge til sykkelveier og stier.

Falun-området er meget populært også for offroad biking.

Fritt for reklame
– Vi i Løyper.net får stadig bekreftelse på at vår filosofi på hvordan en GPS-trackingløsning skal fungere.

– Den er fri for støyende reklame, den er enkel å embedde og den er ikke minst driftsikker.

– Til slutt må det være sånn at løypelagene/kommunene betaler en hyggelig pris, slik at man ikke belaster skattebetalere mer enn nødvendig eller sløser med dugnadsmidler,understreker Gaute Langaas.

– Både Holmenkollen / Skiforeningen og nå Skidspelen og Lugnet stadion, begge deler faste verdenscup og VM-arenaer, er kunder av Løyper.net – Hva med Lahti?

– Det hadde selvsagt vært gøy å levere til de også. Nå skal vi derimot konsentrere oss om å få på plass de siste funksjonene før vinteren kommer, avrunder daglig leder i Løyper.net.

Kontaktinformasjon
FMS Nordic
v/Gaute Langaas
Tlf. 416 70 824
E-post. gaute(at)fmsnordic.no 

Lenker
* Längdspår.se (den svenske utgaven av Løyper.net)
* Løyper.net sin norske nettside

---

Fotnote: Løyper.net er blant Langrenn.com sine profileringspartnere.


Gå raskere på ski
* 400 artikler: Trening, utstyr, teknikk, smøring, styrke med mere
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut