Xcamp Helgelandsmoen har en rekke profiler, blant disse kjente skinavn som Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Tord Asle Gjerdalen, Tarjei Bø og Eirik Brandsdal.

Xcamp Helgelandsmoen har en rekke profiler, blant disse kjente skinavn som Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Tord Asle Gjerdalen, Tarjei Bø og Eirik Brandsdal.

INVITASJON: XCAMP HELGELANDSMOEN – GJERDALEN, JACOBSEN, BØ OG BRANDSDAL

XSTIPEND OG SOMMERCAMP

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

VIKTIG MELDING:

* XCAMP UTSETTES TIL 2022 - SE EGEN MELDING FRA GJERDALEN OM DETTE

--- --- ---

Da Corona brøt ut i 2020 og alt av fritidsaktiviteter ble stengt. – brukte Tord Asle Gjerdalen sommeren 2020 til å minnes sin egen barndom og kontrasten til COVID-19 året. Så fikk han idéen om Xcamp – en multisport sommercamp der barn og unge i alderen 13-16 år kan delta og oppleve nærmest uendelig tilbud med forskjellige typer idrett. 

Og slik ble Xcamp 2021 på Helgelandsmoen Næringspark til! 

Xcamp er en trygg og inkluderende idrettsfestival. Den er den første av sitt slag og gir unge muligheten til å teste, bli inspirert og lære av flere idretter. Målet er å tilby en unik sommeropplevelse, gode minner, nye vennskap i idretten, og vise barn at alle kan!

Det er åpent for alle å delta – uansett nivå, ferdigheter eller mål. De melder seg på innen den idretten de vil trene mest i, og får samtidig muligheten til å prøve ut, trene og lære om de andre idrettene. 

Teamet bak Xcamp består av en lang liste med toppidrettsutøvere, de er ambassadører og trenere på sommercampen i hver sin idrettsgren. På listen finner du navn som Nordavind (Norges ledende E-sport team), Bendik Gjerdalen (norgesmester i snowboard), Josefine Engmann (ishockey talent), Adil Dyani (skate legende), selveste Astrid Uhrenholdt Jacobsen (langrennsstjerne) og mange flere idrettsstjerner.

Med å samle så mange dyktige talenter så har Xcamp en klar visjon; å skape en helt unik sports-plattform for mangfold og inkludering, som kan bidra til at dagens unge kanskje blir i idretten lengre.

Av aktivitetene som tilbys er langrenn, skiskyting, fotball, håndball, svømming, ishockey, gaming, skate, snowboard og mange flere enn vi rekker å nevne. På hjemmesiden til Xcamp (www.xcamp.one) kan du lese mer om ambassadørene, idrettsgrenene, og praktisk informasjon rundt påmelding og deltakelsen. 

TO UKER Å VELGE BLANT

Sommercampen er nå åpen for påmelding - Den ligger på Helgelangdsmoen Næringspark i Hønefoss, 50 min med bil fra Oslo. Deltakere kan velge mellom 2. til 6. august eller 9. til 13. august 2021 ved påmelding.

På grunn av Coronasituasjonen er det begrenset med plasser, tidlig påmelding vil sikre en plass i forhold til det som er tillatt per idag.  

--- --- --- 

AMBASSADØRER XCAMP

Tarjei Bø, Skiskyting

Thea Kyvåg, Fotball

Nordavind, E-sport 

Josefine Engmann, Ishockey

Anne Magrethe Aasen, Ishockey

Adil Dyani, Skate

Bendik Gjerdalen, Snowboard

Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Langrenn

Tord Asle Gjerdalen, Langrenn

Eirik Brandsdal, Langrenn

--- --- ---

XSTIPEND

XPND og Fuel of Norway er hovedpartnerne bak satsingen. Deler av overskuddet går til Xstipend ordningen, der ambassadører og Tord Gjerdalen deler ut stipend og mentorordning til jenteidrett og unge talenter.

--- --- ---

PÅMELDINGSLINK OG MER INFO

https://xcamp.one

https://www.deltager.no/event/xcamp2021#init


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse