-->
Foto: Jesper Johnsson

Foto: Jesper Johnsson

Jacobsen på andreplass

Astrid Uhrenholdt Jacobsen gikk inn til andreplass på dagens sprint.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Amerikanske Kikkan Randall vant konkurransen, med Jacobsen på andreplass og Natalia Korosteleva, Russland på tredjeplass.

Uhrenholdt Jacobsen kom seg lett videre fra de innledende heatene. I finalen tok hun tidlig kommandoen og gikk fort ut fra start. I bakken hvor hun avgjorde gårsdagens fellesstart kom amerikanske Kikkan Randall opp på siden av Jacobsen og fikk et par meters ledelse på toppen av bakken.

Uhrenholdt Jacobsen maktet ikke å ta igjen Randall på oppløpet, men sikret seg andreplassen. Dermed tar sprintverdensmesteren også over ledelsen i verdenscupen sammenlagt.

- Det er helt fantastisk. Det er spesielt å få den gule trøya, men jeg tror ikke jeg kommer til å beholde den så lenge. Allikevel er det moro å ha hatt den, sier Astrid Uhrenholdt Jacobsen til NRK.

- Astrid slutter ikke å imponere. Hun har fått med seg 180 poeng i løpet av helgen og har nå den gule ledertrøya, sier Åge Skinstad til langrenn.com.

Celine Brun-Lie kom på en oppløftende tiendeplass.  Det imponerer også sportssjefen.

- At juniorjenta Celine går inn til tiendeplass er veldig sterkt. Hun fikk det litt i semifinalen, men kom sterkt tilbake i b- finalen, forklarer Skinstad.

Øvrige norske plasseringer:
29. Sigrid Aas
35. Kristin Murer Stemland
61. Vibeke W Skofterud

Fullstendig resultatliste:
WC sprint Rybinsk kvinner
* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut