Jimmie Johnsson. Foto: Östh/NordicFocus.

Jimmie Johnsson. Foto: Östh/NordicFocus.

Jimmie Johnsson til Lager 157 Ski Team

- Jeg er overbevist om at Jimmie kan være en toppløper i Ski Classics, sier Anton Jernberg.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Lager 157 Ski Team förstärker laget med den meriterade långloppsåkaren Jimmie Johnsson, som med sin rutin kommer att bli en viktig bricka i lagbygget inför säsongen som väntar.

Lager 157 Ski Teams nya åkare Jimmie Johnsson har i flera år åkt Ski Classics och har en andraplats i Jizerska Padesatka 2012 som bästa resultat.

Den senaste säsongen började bra med en andraplats i premiären i Bruksvallarna efter Petter Northug men sedan blev det ingen riktig toppsäsong och nu väljer dalkarlen att fortsätta sin satsning i Lager 157 Ski Team.

- Jag är helt övertygad om att Jimmie fortfarande kan vara en toppåkare i Ski Classics och jag tror att vi tillsammans kommer få honom dit. säger teamets sportchef Anton Järnberg.

Själv har Jimmie en tydlig målsättning framför sig, med nya pallplatser i Ski Classics och han ser med tillförsikt fram emot den nya säsongen.

Första träffen med det nya teamet kommer att bli på lägret i Orsa Grönklitt 14-19 juni. Det blir även säsongens första läger med fullt lag på plats och ett perfekt tillfälle för Jimmie att gå in i sitt nya team.

- Det här känns otroligt inspirerande och motiverande. Teamets och åkarnas utvecklingskurva har de senaste åren pekat uppåt, och jag tror verkligen att den här miljön kan få mig att åter prestera på toppen av min förmåga, säger Jimmie.

Lager 157 Ski Team går till vintern in i sin tredje säsong med Lager 157 som huvudsponsor. Under säsongen som var skördade teamet stora framgångar, framförallt då Britta Johansson Norgren bärgade totalsegern i Ski Classics.

Inför säsongen 2016/2017 består laget, förutom Jimmie och Britta, av Fredrik Byström, Markus Ottosson, Marcus Johansson och Oscar Persson.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus