Johannes Høsflot Klæbo. Foto: Modica/NordicFocus.

Johannes Høsflot Klæbo. Foto: Modica/NordicFocus.

Johannes Høsflot Klæbo til Sommarland Skifestival

Nærmere 20 landslagsløpere stiller til start i Sommarland Skifestival 2018.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, tre måneder eller ett år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Sommarland Skifestival har etablert seg som et av de største skiarrangementene sommerstid.

Det har allerede vært klar en stund at Therese Johaugs comeback skjer i Sommarlandsprinten og Kanalrennet, siste helgen i juni.

Sammen med store profiler som Petter Northug jr, Martin Johnsrud Sundby og nærmere 20 landslagsløpere på startstreken ligger det an til tidenes skifest i Bø og Lunde denne sommeren. I dag kan prosjektleder Tormod Hynne røpe flere nyheter.

- Skiforbundet har hatt flere landslag på samling her de siste årene og det er utrulig kult at sprintlandslaget med Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug jr. i spissen kommer til oss en hel uke denne sommeren.

- Det var den siste brikken som falt på plass for at vi kan gi publikum, tv-seere og alle samarbeidspartnere et sterkt produdukt. TV2 sender først en uke på God Morgen Norge fra hele Telemark, før det braker løs med tre kvelder med skimorro i prime time.

- Skiskolen er som vanlig populær. Martin Johnsrud Sundby, rekruttlandslaget og Team Telemark er med som instruktører. I tillegg vil også Emil Iversen, Didrik Tønseth og Niklas Dyrhaug bidra med faglig input.

- Det er kun plass til 100 deltagere, så her er det førstemann til mølla. Det er noen plasser ledig, sier Hynne.

Kanalrennet med nyhet

- Langløpet vårt har blitt en hit blant både elite og mosjonister. Her kan man velge mellom 25 og 50 km i en flott trasé langs Telemarkskanalen.  Vi stenger all biltrafikk i området slik at alle får en trygg ferd langs veiene.

Nytt av året er junior-utgaven som går i forkant av hovedrennet. Her får de yngste gå en spennende sentrumstrasé med samme start og målgang som de store stjernene.

- Her renner det inn påmeldinger og vi kommer nok til å si stopp etterhvert for at det ikke skal bli for mange deltagere første året.

Ungene på skiskolen skal også gå dette rennet.

- Det er med andre ord den perfekte ferieweekenden for en familie som er glad i langrennsporten, tv-show, Bø Sommarland og mye annet morsomt, avslutter Tormod Hynne.

Les mer om arrangementet på www.sommarlandskifestival.no

---

Sommarland Skifestival er profileringspartner av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut