WC Lillehammer: Program| WC Ruka: Resultater| NC Gålå: Resultater| IBU WC Østersund: Program| Resultater| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| Helgens TV-program| Sesonginformasjonen 2021/22| Langrenn Pluss| Uttak landslag og team| Podkast - Ski(d)nytt med Elin & Øyvind
Therese Johaug. Foto: Modica/NordicFocus.

Therese Johaug. Foto: Modica/NordicFocus.

Johaug smadret konkurrentene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Etter at gårsdagens sprint ble avlyst kom skisesongen endelige i gang på Beitostølen i dag. 10 kilometer klassisk stil ble gjennomført og best av alle, som forventet, ble Therese Johaug.

Allerede ved første passeringspunkt etter 2,6 kilometer ledet den suverene 33-åringen over 15 sekunder og avstanden økte gjennom hele rennet. Heidi Weng, som ble tatt igjen av Therese Johaug med 30 sekunder ved passering 5 kilometer, hang med Therese lenge, men måtte tilslutt slippe. Det holdt likevel til en klar andreplass. Silje Theodorsen ble nummer tre.

Johaug hadde dette å si etter målgang:

- Jeg gikk bra på ski og gjennomførte etter planen. Jeg var litt spent på formen siden jeg har vært sliten etter høyden. Men det fungerte veldig bra selv om den siste gnisten manglet. Noen flere hardøkter på ski så skal det bli enda litt bedre til Kuusamo, sa Johaug som ga seg selv terningkast 5.

Heidi Weng sa dette til NRK etter målgang:

- Det var uvant å gå. Jeg fikk ikke opp farten fra start. Underveis måtte jeg også stoppe for å ta bort en stein som hadde satt seg fast under skien. Jeg er fornøyd med at jeg klarte å beholde roen i den situasjonen.

Silje Theodorsen, som sesongåpnet i Muonio forrige helg, gjorde et meget sterkt renn og gikk inn til en tredjeplass.

- Det var kjempegøy. Man har i trent i 8 måneder for å gå fort, så da er det veldig deilig å få sånne svar.

Når det gjelder verdenscupplass til Kuusamo sa Theodorsen dette:

- Jeg har gjort det jeg kan i dag og håper å få gå der.

Ragnhild Haga viste også god form.

- Det var et bra renn. Jeg kjenner meg mye bedre i år enn i fjor. Det er gøy å kjenne at kroppen svarer, sa Haga til NRK.

En annen positiv overraskelse var langløper Astrid Øyre Slind som ble nummer 7. Det lover godt før langløpsssesongen starter i midten av desember.

Topp 3
1. Therese Johaug, IL Nansen, 25.10,7 minutter
2. Heidi Weng, Bul IL, +43,9
3. Silje Theodorsen, Kvaløysletta Skilag/Team Elon Midt-Norge, 1.18,9

Komplette resultater

Slik gikk det med herrene


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse