Jukola: Norsk lag vant Venla

– En perfekt stafett. Vi kan ikke løpe stort bedre enn dette.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Fredrikstad SKs kvinner løp inn til seier i den store orienteringsstafetten Venla i Finland lørdag.

– En perfekt stafett. Vi kan ikke løpe stort bedre enn dette, jublet Kamilla Olaussen etter å ha løpt laget sitt til seier i storstafetten noen mil utenfor Tammerfors.

Da hadde trioen Marianne Riddervold Kahrs, Marie Olaussen og Marianne Andersen i tur og orden lagt til rette for at Kamilla Olaussen ble sendt ut som nummer to på den siste etappen – et halvminutt bak IFK Göteborg.

– Det var selvfølgelig nervøst å gå ut helt der fremme, og jeg fikk en bom. Men jeg klarte å ta meg sammen, og er utrolig fornøyd med at det holdt til seier, smilte Kamilla Olaussen.

Til slutt var det over 3 minutter ned til IFK Göteborg – på andreplass. Tamperen Pyrintö – som vant tiomila – ble nummer 3.

– Jeg følte både på press og nerver, men dette var utrolig morsomt, strålte storesøster Olaussen etter den første norske seier i denne finske storstafett siden Halden SK vant i 2016.

– Jeg har 2.- og 3. plass fra tidligere, men dette topper alle mine opplevelser i denne stafetten, smilte veteranen Marianne Andersen.

Samtidig var dette siste internasjonale konkurranse for Andersen og Olaussen før sommerens VM på hjemmebane.

Andre lag som også fikk en god opplevelse og solid med selvtillit i de finske skoger var Nydalens SK og Halden SK – som ble nummer fem og seks.

* Komplette resultater


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus