www.langrenn.com

NOEN RESULTATER: Nonskollen Opp| Follaheiløpet| Stadionmila| Skeikampen Rundt| BLINK Søn: Stafett - Classics Team Challenge| Lør: Kvinner 10 km| Menn 15 km| SS Kvinner| SS Menn| Fre: Kvinner| Menn| SS Kvinner| SS Menn| Tor: Lysebotn Opp| RES ALLE ANDRE KONK

Julstrid? Nei ikke for min del..

Krister Trondsen

Julestrida er over oss, men jeg for min del har ikke sett så mye til den. Jeg koser meg og går på ski, og tar ting med ro.
Tips en venn  Skriv ut
21.12.2000 - Geir Nilsen

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
I dag stod en lang artikkel i Adresseavisen om at langrennsfolk var så traust og kjedelige. Journalisten hadde vært inne på Langrenn.Com, og syntes at det var kjedelig å lese om at for eksempel Frode Estil fortalte om kjøretur til Lierne osv, eller at Oddbjørn Hjelmeseth hadde kjørt intervall og at det var tungt. Da tenkte jeg at det var bra han ikke var innom sida mi for da hadde vel jeg blitt stempla som sinnsyk, men Krister Trondsen er vel ingen kjendis, så han orket sikkert ikke å lese sida mi. Men vi kan jo håpe at jeg en dag klarer å gå litt fort også, jeg håper nå på det i alle fall.

Julestrida er over oss, eller i alle fall mange av dere. For min del har ikke den dukket opp enda, men tror mamma holder på med noe baking osv. Det er lenge til juleaften, og i år er jeg faktisk ganske tidlig ute, for jeg har faktisk så vidt tenkt på hva jeg skal kjøpe til de forskjellige. Men det er langt fra tenking til handling, og butikkene er vel åpne juleaften fordi om det er søndag? For min del kunne gave styret vært avskaffet, eller at barn opp til 10 år fikk gaver. Jeg er onkel til to stykker, Eline og Elias. De er sammen med oss juleaften, og det er skikkelig artig å se Eline pakke opp gaver, hun er 4 år og ønsker seg Barby parfyme av onkel. Så vi får se hva onkel klarer å få til. Elias er 4 mnd, og jeg tviler på, selv om det er godt blod i han, at det blir nok ett år til før det blir noe action under juletreet fra hans side.
Jeg gleder meg til maten, og kanskje en flaske julebrus.
Jeg har en liten anbefaling til eventuelle cd kjøpere, Sissel Kyrkjebø. Trodde ikke at jeg noen gang kom til å si eller skrive dette, men cd`n er faktisk veldig bra. Så når juletreet blir pyntet på lille juleaften, er det glimrende bakgrunns musikk.

Treningen min går bra for tiden, jeg har glimrende skiforhold rett på andre sida av grensa, så jeg kjører 35 min i bil, også er det helt rått å gå på ski. Det har vært litt kaldt, men fra i morra er det meldt snø, SNØ, og da blir det vel muligheter her på Røros og. Snø i Steinkjer også, og det lover bra med tanke på NM, da blir det skirenn i trivelige trøndelag.
Yes da, nei får vel ta i et tak her, hjelpe til med å spise opp middagen.. Til alle julestrebere, STÅ PÅ bare 3 dager igjen.

Krister


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


Kongepokal til Anders Aukland

Hurtigruta blir NM-hotell?

Trønder Avisa - Normann Ryan Jr

Elofssons andre strake

Langrenn.com følger verdenscupen

Ikke noe å skylde på

Langrenn.com

– Skuffende

Langrenn.com

Organisering av Langrennskontoret, NSF

NSF

Skremmeskudd fra Hetland

Langrenn.com

– Det gikk tungt

Langrenn.com

Strålende fornøyd etter rennet

Frode Estil

Laget til herrestafetten i Santa Caterina Valfurva

Langrenn.com følger verdenscupen

Russisk dominans på svak norsk dag

Langrenn.com følger World Cup

”De tänker bara på sig själva”

Aftonbladet - Patrik Thorneus

Også sprintrennet i Kitzbühel er avlyst

Langrenn.com følger verdenscupen

STÅ PÅ...

Langrenn.com gir deg mer...

Nominert til idretts-Oscar

VG - ROY FREDDY ANDERSEN

Vi følger rennene "live"

Langrenn.com følger verdenscupen

Spent Thomas før dagens verdenscuprenn

Langrenn.com

Dårlig løypekjøring på Pellestova

Langrenn.com

Två svenska giganter. På italiensk snö.

expressen.se - Linus Nenzèn

Norge toer i stafett

Nettavisen.no - Jon Hagebø