Charlotte Kalla. Foto: Nordic Focus.

Charlotte Kalla. Foto: Nordic Focus.

Kalla friskmeldt til Tour de Ski

Gode nyheter for svensk langrenn foran Tour de Ski.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Charlotte Kalla er friskmeldt og klar til å konkurrere. Kalla har slitt med sykdom i julen, men ble tirsdag friskmeldt.

- Jeg skal gjøre det best mulig ut ifra det utgangspunktet jeg har. Men jeg føler meg pigg og er veldig sugen på å konkurrere. Jeg skal gi touren en sjanse og tror at jeg kan gå fort på en eller annen etappe, sier 24-åringen fra Tärendö.

Tour de Ski starter i tyske Oberhof torsdag. Avslutningen går opp monsterbakken Alpe Cermis i italienske Val di Fiemme 8. januar. Ni konkurranser på elleve dager venter.

- Jeg har trent siden søndag og forsøkt å komme i gang med rolig distansetrening på ski og styrketrening. Det føles helt ok, sier Kalla.

Hun reiser til Tyskland onsdag morgen. Kalla vet at det kan bli variable resultater for hennes del på grunn av sykdomsproblemene.

- Det kan gå supertungt og det kan gå lett. Jeg vet ikke, men jeg lever i håpet og tror at jeg kan gå fortere jo lengre fram i touren vi kommer, spesielt ser jeg fram mot den andre halvparten i Italia, sier Kalla.

Hjemme i Sundsvall skøytet Kalla i to timer tirsdag formiddag. Antibiotikakuren i fem dager har gitt ønsket effekt.

- Jeg har fulgt utviklingen nøye og gjør i dag (tirsdag) den vurderingen at Charlotte kan konkurrere i Tour de Ski uten risiko. Medisinsk sett er hun frisk, sier lege Magnus Dybom.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus