-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser
Kathrine Harsem på skilandslagets samling i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Kathrine Harsem på skilandslagets samling i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Kathrine Harsem: - En helt ny hverdag

Med videointervju

Når Kathrine Harsem ble tatt ut på allroundlandslaget i vår kunne hun krysse av målet hun satte seg for tre år siden. Nå har hverdagen en ganske annen for 25-åringen som i fjor viste at hun kunne være en av Norges beste sprintere.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Det føles veldig bra. Jeg sa til meg selv for tre år siden at jeg skulle inn på landslaget i løpet av tre år og det klarte jeg akkurat.

Kathrine Harsem forteller om hvordan det endelig er å være en del av landslaget. I Val Senales er hun på landslagssamling for første gang. Sammen med verdens beste langrennsløpere som hun fortsatt blir litt "starstruck" av å være med.

- Jeg følte egentlig fra første stund at jeg var en del av laget. Alle har vært veldig inkluderende. Selv om jeg ble veldig "starstruck" i starten og egentlig kanskje er det fortsatt, ler Kathrine.

Varden-løperen som i fjor vant Skandinavisk cup sammenlagt forteller at hverdagen som skiløper har blitt ganske forandra etter at hun tok steget fra Team Veidekke Trøndelag til Norges skiforbunds beste kvinner.

- Det er egentlig en helt ny hverdag. Veldig annerledes enn hva jeg har vært vant til fra tidligere.

- På hva slags måte er hverdagen forandra?

- Du blir på en måte enda mer detaljert på små ting og mer strukturert i hverdagen. Når du får lov til å trene sammen med verdens beste løpere blir en også mye mer bevisst på hva som skal til for å bli best.

- Veldig inspirerende og motiverende, sier Harsem som i vinter tok NM-sølv og hadde en 10. plass som best i verdenscupen i sprint.

Se Kathrine Harsem fortelle om hvordan det var å være på treningssamling med Marit Bjørgen for første gang og hvordan overgangen til landslaget har vært i videointervjuet under.


Film fra Langrenn.com - LangrennsTV på YouTube. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus