Johannes Høsflot Klæbo. Foto: Erik Borg.

Johannes Høsflot Klæbo. Foto: Erik Borg.

Klæbo i trafikkulykke

Johannes Høsflot Klæbo i kollisjon onsdag ettermiddag.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Skiesset Johannes Høsflot Klæbo kjørte onsdag inn i en forankjørende bil som hadde stoppet for et gangfelt. En 12 år gammel fotgjenger pådro seg mindre skader.

Ulykken skjedde på Byåsen i Trondheim onsdag ettermiddag. Klæbo fikk førerkortet sitt midlertidig beslaglagt.

– Jeg kan bekrefte at Johannes har vært involvert i en påkjørsel. Det var en vanlig påkjørsel, med hans bil, sier far og manager Håkon Klæbo til VG.

Faren er i Oslo, men har snakket med sønnen.

Ingen dramatikk

Politiet i Trøndelag skriver på sin Twitter-konto at det var to biler som var involvert i ulykken hvor den ene kjørte inn i den andre bakfra. Den forankjørende bilen traff en forgjenger, en 12 år gammel jente som fikk mindre personskader.

– Det er ingen dramatikk i dette. Men vi vil heller ikke legge skjul på at det er Johannes som er involvert, sier Håkon Klæbo.

Politiadvokat Tina Værnes i Trøndelag politidistrikt bekreftet overfor VG at det var en mann i 20-årene som har fått førerkortet midlertidig beslaglagt, og at vedkommende var sjåfør i den bakerste bilen.

Reiser til Davos

Ifølge sprintlandslagstrener Arild Monsen vil ikke ulykken ha noen innvirkning på Klæbos deltakelse i helgens verdenscuprenn i Davos.

– Etter det jeg har fått opplyst så har det godt bra med alle de involverte. Det er ingenting som tyder på at han ikke stiller i renn til helgen, opplyser Monsen til NTB.

Klæbo reiser nedover til den sveitsiske skimetropolen fredag morgen. Han skal gå lørdagens sprint i fri teknikk.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut