-->
tourdeskilogo2007

Klart for fjerde etappe

Tour de Ski fortsetter med jaktstart i Nove Mesto i dag.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Første nyttårsdag fortsetter utøverne i Tour de Ski med 10/15 kilometer jaktstart i Nove Mesto. Den fjerde etappen står på planen og det er norsk ledelse i både kvinne- og herreklassen. Marit Bjørgen leder kvinneklassen, mens Simen Østensen har tatt over gulltrøya i herreklassen.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er neste beste nordmann i kvinneklassen på en åttendeplass, mens Vibeke W. Skofterud er nummer 18.

I herreklassen er Tor Arne Hetland på tredjeplass, mens Petter Northug er nummer fem, tett fulgt av Tord Asle Gjerdalen på sjetteplass.

Fristil står nok en gang på planen når løperne er tilbake i Nove Mesto etter en snartur til Praha, hvor det ble gått sprint.

Først ut i dag er herrene, som starter klokken 12.30. Herrene skal gå 4 x 3,75 kilometer i den samme løypa som ble gått på den forrige jaktstarten. Kvinnene skal gå 3,3 kilometer og starter klokken 15.30.


Startliste herrer:
Jaktsart herrer Nove Mesto

Startliste kvinner:
Jaktstart kvinner Nove Mesto


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut