Fra et stiparti i Montebellorittet. Arrangørfoto.

Fra et stiparti i Montebellorittet. Arrangørfoto.

Klart for rekordstort Montebelloritt

Lørdag arrangeres Montebellorittet for 15. gang. Dette seedingrittet for Birken og turen fra Sande til Konnerud har aldri lokket til seg så mange deltakere som i år.

Tips en venn  Skriv ut

- Det ventes over 1.100 påmeldte til start. Med over 60 deltakere i eliteklassen blir det en spennende hvem som drar i land seieren i 71 km-løypa, forteller rittleder Ole Kristian Skjørdal til Langrenn.com.

Montebellorittet har varierende løypelengder. Med 22 og 32 km traseer for barnefamilier og trimmere og 42 km for turrytterne.

Elitesyklisten skal bryne seg på hele 71 km i årets utgave over Vestskogen i variert skogsterreng med både grusveier, sti og traktorvei.

Starten for årets Montebelloritt går fra Sande Sportsklubb sitt anlegg i Dyegata. Det er puljestarter, hvor man blir seedet slik at man starter sammen med de som er på sitt eget nivå.

- Ypperlige publikumsplasser vil være langs veien opp til Kalmosetra og videre innover mot Øyvannet. Ved Kalmosetra er det YT-spurt, kåring av raskeste herre og kvinne i eliteklassen til toppen, opplyser Skjørdal.

Arrangørene gjør videre oppmerksom på at det ikke vil være tillatt for nedkjøring fra Vestskogen før etter klokka 1230 på rittdagen.

* Startliste på denne linken.
* For mer informasjon se her.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse