-->
Espen Bjervig, til venstre, og Anders Aukland på SkiExpo. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Espen Bjervig, til venstre, og Anders Aukland på SkiExpo. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Klatret hele 24 plasser

- Det er svært hyggelig at våre kunder setter pris på de tiltakene vi har gjort i løpet av 2011 og 2012, sier Espen Bjervig til Langrenn.com etter at bedriften han leder føyk oppover listene i bransjebladet Sport`s leverandørtest.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

I sportsbransjen er mange opptatt av bransjebladet Sport`s leverandørtest. I går skrev Langrenn.com et eget oppslag om denne testen hvor vi flere av Langrenn.com`s samarbeidspartnere, blant annet BJ Sport som innehar merkevarene Bjørn Dæhlie og Rode skismøring.

En av årets «klatrere» er Bj Sport som forbedret seg hele 24 plasser, fra 43. til 19.

- Det er svært hyggelig at våre kunder setter pris på de tiltakene vi har gjort i løpet av 2011 og 2012. Tiltak som forhåpentligvis vil komme både våre forhandlere og ikke minst deres kunder enda bedre til gode i løpet av 2013, sier Espen Bjervig, daglig leder i Bj Sport AS.

- Hvilket konkrete forbedringer har dere gjort?

- For Bjørn Dæhlie sin del har vi satset enda sterkere for å ha langrennsløperens behov i fokus, med riktige materialvalg med tanke på kvalitet og funksjonalitet. I tillegg ser vi at design blir mer og mer viktig også på langrennsbekledning.

- Og Rode?

- Mange kjenner svært godt til Rode-produkter som har vært uforandret i flere år. Vi ser ingen grunn til å forandre disse, men vi har for sesongen kommet med en nye festeserie med navn Top Line som allerede er godt mottatt i markedet. I tillegg gjør vi en klar facelift og nye produkter som vi presenterer i løpet av 2013, sier Bjervig.

---

Se også
Swix snuser på 1. plass (Torsdagens omtale av "Leverandørtesten i bladet Sport").


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus