KollenOpp er et trappeløp i Holmenkoll-anlegget. Foto: Carlo Brömel.

KollenOpp er et trappeløp i Holmenkoll-anlegget. Foto: Carlo Brömel.

KollenOpp - Spektakulært trappeløp i Holmenkollen

Søndag 11. oktober arrangeres første utgave av KollenOpp, et helt nytt og spennende trappeløp i Holmenkoll-anlegget. Totalt skal 800 trappetrinn forseres med en total signing på 165 høydemeter.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Søndag 11. oktober arrangeres første utgave av KollenOpp, et helt nytt og spennende trappeløp i Holmenkollanlegget.

Trappeløp har vært en populær konkurranseform i Europa og resten av verden i mange år, hvor kjente bygninger og tårn bestiges, som for eksempel Empire State Buliding, Sears-Tower og Sydney Tower.

I Norge er Stoltzekleiven opp det største og mest kjente trappeløpet, med over 5000 deltakere, hvor Kristin Størmer Steira har løpsrekorden for kvinner.

I Oslo har det i år blitt arrangert to trappeløp. Barcode Challenge i DNB bygget i Bjørvika og Trappeløpet som gikk opp unnarennet i Holmenkollen. KollenOpp blir det siste løpet i rekken.

KollenOpp blir et spektakulært trappeløp opp to hoppbakker, hvor først Midtstubakken skal bestiges før man må helt til toppen av Norges mest kjente og besøkte turistattraksjon, Holmenkollbakken.

Totalt skal 800 trappetrinn forseres med en total signing på 165 høydemeter, selve løypetraseen er på totalt 1200 meter.

Arrangør Kollenhopp, Norges største hopp- og kombinertteam, har med egne øyne sett et økende antall som trener opp trappene i hoppbakkene og gleder seg stort til å ta imot alle deltakerne.

Konica Minolta, en mangeårig sponsor av både bredde og elite innen skihopping i Norge, har gått inn som hovedsponsor for KollenOpp.

Markedssjef Rolf-Gunnar Solhaug forteller at Konica Minolta har vært mye tilstede i både Midtstubakken og Holmenkollbakken.

- Det føltes derfor som en naturlig forlengelse å sponse KollenOpp. Det er en annen type sportsarrangement enn hva vi er vant til å sponse, men det har likevel en tilknytning til kjente hoppmiljøer.

- Vi ønsker å bidra til at dette blir en folkefest og et stort årlig arrangement som i tillegg til å ha en bred publikumsappell, vil gi en grobunn til økt rekruttering innen hoppsporten, poengterer Solhaug.

Som et ledd i rekruteringen til hoppsporten vil det under selve løpsdagen være mulighet for alle å låne hopputstyr og prøve skihopping i småbakkene i Midtstulia.

I Midtstulia er det hoppbakker i alle størrelser og en unik mulighet for barn i alle aldre til å utfordre seg selv og oppleve hvordan det er å hoppe på ski.

Meld deg på i dag
Bli med på folkefesten og få en utfordrende, tøff, spektakulær og sosial dag i Norges nasjonalanlegg:

* For mer info og påmelding se kollenopp.no, eller finn arrangementet på sosiale medier: @kollenopp #kollenopp


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus
Annonse