Konnerudrennets rennleder Hans-Christian Bjønnes Olsen i forkant av arrangementet 7. og 8. desember 2019. Foto: Konnerud IL.

Konnerudrennets rennleder Hans-Christian Bjønnes Olsen i forkant av arrangementet 7. og 8. desember 2019. Foto: Konnerud IL.

KONNERUDRENNET 2019: – Alle står parat for å lage snø og gjøre istand til renn

Konnerud IL benyttet forrige kuldeperiode godt, og har i 4 uker hatt skiføre i løypene på Sletta.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Selv om snøproduksjonen gikk for fullt i forrige kuldeperiode, har mildværet tæret på snøen. Det gjør at vi mangler snø for å kunne gjennomføre årets utgave av Konnerudrennet.  

Denne uka ser det ut til at vi først får et påfyll av natursnø, før kulda kryper på og vi får ideell temperatur til å lage mere egen snø. Snøproduksjonsgjengen er klare til å starte opp slik at vi utnytter kulden maksimalt.

Rennkomiteen har planlagt arrangementet i lang tid allerede, og resten av de frivillige kan begynne å gjøre seg klare for årets Konnerudrenn.

– Jeg er svært imponert over gjengen som nå står parat for å jobbet natt og dag for å sikre snø til Konnerudrennet og stabile treningsforhold, sier rennleder Hans-Christian Bjønnes Olsen til Langrenn.com og sikter til snøprodukspoduksjonsgjengen med blant andre Kjell Petter Småge i spissen.

Konnerudrennet er et av Norges største landsrenn med 2000 deltakere fordelt på 2 dager med skiglede og moro. Foruten de som produserer snø og har snøkanonvakter i forkant engasjeres mellom 250-300 frivillige til sammen for å gjennomføre begivenheten som i år er 7. og 8. desember.

Er også vertskap for NM
Konnerudrennet går altså i starten av adventstiden, men vi skal ikke langt inn på nyåret før det blir nok en skifest på høyden like sør for Drammen.

– 30. januar til 2. februar 2020 kommer den norske verdenseliten i langrenn for å gå Ski-NM del 1, og således vil Konnerudrennet bli en unik mulighet for å teste deler av NM-løypene i konkurranse.

– Foran årets sesong har vi rustet opp stadionanlegget vårt med ny sprintløype for å møte FIS-krav. Vi har dessuten gjort betydelig investering i snøproduksjonsanlegget vårt og har nær doblet kapasiteten. Dette takket være midler fra Sparebanken Øst sitt gavefond. Våre hovedsponsorer Rottefella og Glitre er også viktige bidragsytere til skigruppa på Konnerud, forteller Hans-Christian Bjønnes Olsen.

Link
* Her finner du mer informasjon om Konnerudrennet: https://www.konnerud.no/ski/arrangement/konnerudrennet-2/


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus