Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Konnerudrennet avlyst i 2015

- Vi har lagt ned et betydelig stykke arbeid i forberedelser, og har hele tiden hatt godt håp om å gjennomføre årets arrangement som planlagt, melder arrangøren.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Konnerudrennet skulle vært arrangert i Drammen og Buskerud førstkommende helg, med renn både lørdag og søndag. For andre år på rad er rennet nå besluttet avlyst.

Det skjer på tross av at det forrige uke så lovende ut for gjennomføringen.

Arrangørklubb Konnerud IL melder følgende i forbindelse med avlysningen av årets renn:

- Det har blitt produsert store mengder kunstsnø på vårt nye snø-produksjonsanlegg.

- Vi har lagt ned et betydelig stykke arbeid i forberedelser også utover dette, og har hele tiden hatt godt håp om å gjennomføre årets arrangement som planlagt.

- Vi har ikke hatt værgudene på vår side den siste tiden, og mildvær kombinert med regn og vind har tæret mye på kunstsnøsålen og reservene vi har laget.

- Denne situasjonen tillagt værmelding frem mot helgen med 7-8 varmegrader gjør at vi ser oss nødt til å avlyse årets Konnerudrenn.

- Sikkerheten og kvaliteten på arrangementet har som alltid vår høyeste prioritet, og vi er veldig lei oss for at vi ikke kan tilby renn på Konnerud til helga.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut