Ruka: Sprint K: Kvinner| Menn| 10/15 km K: Kvinner| Menn| 10/15 km jaktstart F: Kvinner| Menn| Gålå: 10/15 km F: Kvinner| Menn| Sprint F: Kvinner| Menn| 10/15 km K: Kvinner| Menn| Østersund: Program| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| Helgens TV-program| Sesonginformasjonen 2021/22| Langrenn Pluss| Uttak landslag og team| Podkast - Ski(d)nytt med Elin & Øyvind

Landfallhytta opp 2009

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Resultatliste Menn Løype: 1 
Plass  Navn Klubb                  Tid
1 Edman,Ferdinand Kvan  If Sturla  16:17 +00:00 
2 Christiansen,Erling  Team Oso  16:25 +00:08 
3 Markset,Kjell Kristian  Koll Team Oso  16:30 +00:13 
4 Sand,Arne  Gardsgutta.com  16:43 +00:26 
5 Wiger,Øyvind  Modum Fik  16:51 +00:34 
6 Mørk,Øystein  Bøler If  16:52 +00:35 
7 Aalien,Knut  Hytteplan Sport  17:17 +01:00 
8 Wermskog,Jarle  Team Oslo Sportslager  17:23 +01:06 
9 Dahlsrud,Thomas  Bat Camp  17:28 +01:11 
10 Stormo,Lars Petter  Team Oslo Sportslager  17:36 +01:19 
11 Eriksrud,Rolf  Gardsgutta.com  17:42 +01:25 
12 Nygaard,Jon Per  Fik Ren-Eng  17:43 +01:26 
13 Braathen,Reidar Christoffer  Koll Team Oso  17:46 +01:29 
14 Eriksrud,Ole-Vidar  NOTEAM  17:49 +01:32 
15 Pettersen,Magnus H  Eiker-kvikk If  17:50 +01:33 
16 Omfjord,Per Rune  If Sturla  17:54 +01:37 
17 Stormo,fredrik  Oslo Sportslager  18:11 +01:54 
18 Bruun,Herman  Bøler If  18:14 +01:57 
19 Christensen,Herman Kornerud  Konnerud Il  18:18 +02:01 
20 Bjerkreim,Tore  Sportsmaster  18:22 +02:05 
21 Dahl Paule,Jørgen  Birkebeineren,  18:34 +02:17 
22 Bergane,Marius  Konnerud Il  18:44 +02:27 
23 Jelstad,Eirik  NOTEAM  18:49 +02:32 
24 Løver,David  Modum Fik  18:54 +02:37 
25 Bjertnes,Terje Faugstad  Konnerud Il  18:55 +02:38 
26 Løvendal,Jon G  Hellas  18:57 +02:40 
27 Grønnerød,Bjørnar S  Stokke Ski  19:07 +02:50 
28 Bjerkreim,Kjetil Andre  Nesbyen Il  19:08 +02:51 
29 Bekkestad,Ådne Karlsen  Eiker-kvikk If  19:17 +03:00 
30 Andersen,Henrik  Stokke Ski  19:18 +03:01 
 Christensen,Ola Kornerud  Konnerud Il  19:18 +03:01 
32 Martinsen,Trond Cato  Modum Orienteringslag  19:21 +03:04 
33 Rud,Bjarne  Sjåstad/vestre Lier  19:25 +03:08 
34 Vad,Jan Petter  NOTEAM  19:26 +03:09 
35 Nygaard,Martin Sommer  Drammens Ballklubb  19:31 +03:14 
36 Svensson,Torbjørn  Løpslabbet  19:33 +03:16 
37 Thon,Henrik Verde  If Sturla  19:36 +03:19 
38 Johansen,David  NOTEAM  19:37 +03:20 
39 Groven,Brage Reier  If Sturla  19:43 +03:26 
40 Elverum,Lars  Stokke Ski  19:45 +03:28 
41 Bergland,Christian  Mjøsdalen  19:47 +03:30 
 Ludvigsen,,Petter Sturla  Konnerud Il  19:47 +03:30 
43 Nicol,Kevin  NOTEAM  19:48 +03:31 
44 Skinstad,Terje  NOTEAM  19:51 +03:34 
45 Rønning,Karsten  If Sturla  19:55 +03:38 
46 Hornli,Halvor  Konnerud Il  20:10 +03:53 
 Viholmen,Morten  NOTEAM  20:10 +03:53 
48 Nerigård,Odd Arne  NOTEAM  20:12 +03:55 
49 Winnes,Rune  Kudalen Il  20:16 +03:59 
50 Poverud,Magnus  Semsjengen  20:17 +04:00 
51 Eriksrud,Vidar  NOTEAM  20:19 +04:02 
52 Sand,Hans Erik  Gardsgutta.com  20:20 +04:03 
53 Gjøvang,Michael B  Eiker-kvikk If  20:21 +04:04 
54 Gjøvang,Roger  Synergi Helse  20:23 +04:06 
55 Egge,Geir  Arbeidsinstituttet, Drammen  20:27 +04:10 
56 Bråten,Lars  Oras Bil  20:34 +04:17 
57 Kylland,Håkon  Dbk  20:40 +04:23 
58 Braathen,Ole Bjørn  Sjåstad/vestre Lier  20:45 +04:28 
59 Økern,Hans Petter  , Sporsmanden Lier  20:49 +04:32 
60 Skretteberg,Arne  Modum Fik  20:59 +04:42 
61 Winsvold,Bendik  Lier Il  21:05 +04:48 
62 Rustadbakken,Trond  Gardsgutta.com  21:15 +04:58 
63 Mårtensson,Henrik  Modum Fik  21:19 +05:02 
64 Teigland,Kjell  Kudalen Il  21:39 +05:22 
65 Trøen,Erik  Lierbygda O-Lag  21:46 +05:29 
66 Myklemyr,Ole  Birkebeineren Il  21:47 +05:30 
67 Ebbestad skagen,Erlend  NOTEAM  21:49 +05:32 
68 Smerud,Christian  NOTEAM  21:50 +05:33 
69 Kaspersen,Aleksander  If Sturla  21:58 +05:41 
70 Hafnor,Bjørn  Kålja Il  21:59 +05:42 
71 Flaten,Torjus V  If Sturla  22:02 +05:45 
72 Brekke,Øyvind  NOTEAM  22:12 +05:55 
73 Brett,Ole-Johan  NOTEAM  22:26 +06:09 
74 Rørsaker,Håkon  NOTEAM  22:28 +06:11 
 Kjeldsen,Simen  NOTEAM  22:28 +06:11 
76 Hansen,Frank  Dbk  22:39 +06:22 
77 Østensen,Glenn Andre  NOTEAM  22:45 +06:28 
78 Åse,Rune  Mediahuset Dt  22:46 +06:29 
79 Carlsen,Kristoffer  Il Ros  22:55 +06:38 
80 Flaten,Geir Einar  NOTEAM  22:59 +06:42 
81 Løvgren,Emil  NOTEAM  23:03 +06:46 
82 Frydenlund,Snorre  NOTEAM  23:09 +06:52 
83 Hjelde,Christian  If Sturla  23:21 +07:04 
 Helgensen,Tom  Fik Ren-Eng  23:21 +07:04 
85 Myrvols,Helge  Drammens Ballklubb  23:26 +07:09 
86 Stortu,Aleksander  NOTEAM  23:31 +07:14 
87 Anzjon,Torgeir  Asker  23:47 +07:30 
88 Sertkaya,Murath  Lyche Idrettslag  23:48 +07:31 
89 Maican,Santo  Hellas  23:51 +07:34 
90 Løvgren,Mauritz Ralph  Enjoyit As.  23:52 +07:35 
91 Havenstad,Anders  Sjåstad/vestre Lier  23:57 +07:40 
92 Myklemyr,Vegard  Birkebeineren Il  24:03 +07:46 
93 Aas,Svein  NOTEAM  24:09 +07:52 
94 Helgedal,Reiulf  Kålja Il  24:14 +07:57 
95 Becher,Martin  NOTEAM  24:25 +08:08 
96 Ask,Petter Fuglerud  NOTEAM  24:29 +08:12 
97 Horn,Anders  NOTEAM  24:36 +08:19 
98 Frydenlund,Sturla  NOTEAM  24:45 +08:28 
99 Skogly,Tor Egil  Skogslykk.  24:49 +08:32 
100 Nondal,Trond  NOTEAM  24:52 +08:35 
101 Indresand,Arild  If Sturla  24:54 +08:37 
102 Meinseth,Marius  NOTEAM  25:05 +08:48 
103 Hindhammer,Andreas  NOTEAM  25:17 +09:00 
104 Sollie,Harry  Byåsen Il  25:28 +09:11 
105 Schjerven,Sebastian Mala  Konnerud Il  25:36 +09:19 
 Anzjon,Terje  Aker  25:36 +09:19 
107 Bendiksen,Øyvind  If Sturla  25:46 +09:29 
108 Schjerven,Ferdinand Mala  Konnerud Il  25:51 +09:34 
109 Schjerven,Per  Konnerud Il  26:01 +09:44 
110 Haselich,Markus  Semsjengen  26:37 +10:20 
111 Johansen,Asbjørn M  Kålja Il  26:55 +10:38 
112 Odden,Glenn Andre  NOTEAM  26:59 +10:42 
113 Weatherrup,Trond Inge  If Sturla  27:36 +11:19 
114 Meløe,Lars  Kålja Il  28:15 +11:58 
115 Sing,Aman  NOTEAM  28:30 +12:13 
116 Rømcke,Erik  If Sturla  28:38 +12:21 
117 Viholmen,Jan E  NOTEAM  28:50 +12:33 
118 Odden,Runar  NOTEAM  28:58 +12:41 
119 Lie,Mats Einar  NOTEAM  29:06 +12:49 
120 Lærum,Kristian  NOTEAM  29:37 +13:20 
121 Brudevoll,Pål  Kudalen Il  30:50 +14:33 
122 Høimyr,Tormod  If Sturla  31:51 +15:34 

Resultatliste Kvinner Løype: 1 
Plass  Navn Klubb                  Tid
1 Hørthe,Silje Bæra  Modum Fik  18:59 +00:00 
2 Mårtensson,Heidi  Modum Fik  19:53 +00:54 
3 Brox,Synnøve  If Sturla  21:02 +02:03 
4 Morken,Heidi  Semsjengen  21:57 +02:58 
5 Pettersen,Sandra H  Eiker-kvikk If  22:18 +03:19 
6 Høverstad,Ane Norheim  Dbk  22:19 +03:20 
7 Helgesen,Mai Mile  Dbk  23:12 +04:13 
8 Thiis-Evensen,Cathrine  NOTEAM  23:15 +04:16 
9 Havre,Margrethe  Bdo Noraudit Drammen Da/berger 23:34 +04:35 
10 Hansen,Maren Mohagen  Konnerud Il  24:17 +05:18 
11 Helgensen,Guro Mile  Dbk  24:41 +05:42 
12 Mohagen,Tone Berit  Dbk  24:44 +05:45 
13 Næss-Ulseth,Selma  Nydalen SK  25:24 +06:25 
14 Schultzen,Solveig Ross  NOTEAM  25:36 +06:37 
15 Bøllum,Marte  If Sturla  25:41 +06:42 
16 Løvendal,Rhine  If Sturla  25:42 +06:43 
17 Myklemyr,Hilde  Birkebeineren Il  25:47 +06:48 
18 Hegg,Sigrunn  NOTEAM  26:34 +07:35 
19 Hornli,Ingun  Konnerud Il  26:37 +07:38 
20 Ranvik,Annemarie  Drammen Ballklubb  27:17 +08:18 
21 Vråle,Solveig H  If Sturla  28:30 +09:31 
22 Larsen,Marit  If Sturla  28:31 +09:32 
23 Vråle,Tonje  If Sturla  28:32 +09:33 
24 Frydenlund,Magnhild  NOTEAM  29:14 +10:15 
25 Andersen,Emilie Kleven  NOTEAM  30:11 +11:12 
26 Båsen,Live  Modum Fik  30:12 +11:13 
27 Bergland,Grete  NOTEAM  37:36 +18:37 


 


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut