Resultater: Sykkel VM| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| LANGRENN PLUSS| UTTAK LANDSLAG OG TEAM
Langløpslaget SottoZero Trentino Zorzi Max. Teamfoto.

Langløpslaget SottoZero Trentino Zorzi Max. Teamfoto.

LANGLØPSLAG SØKER KVINNELIGE LØPERE

FOR DEG SOM VIL SATSE PÅ VISMA SKI CLASSICS PRO

Tips en venn  Skriv ut

ITALIENSK LANGLØPSLAG SØKER KVINNELIGE LØPERE

Italiensk langløpslag i Visma Ski Classics tilbyr støtteapparat og opplegg til motiverte kvinner som vil satse på langløp og Visma Ski Classics Pro kommende sesong.

Det italienske langløpslaget SottoZero Trentino Zorzi Max skal forsterke stallen i laget med flere kvinnelige løpere inn mot sesongen 2021-22.

– Vi søker motiverte, ambisiøse jenter til vårt langløpslag, sier teamsjef Michele Pasqualotto til VismaSkiClassics.com

– Det er ganske få jenter som velger å satse på langløp her i Italia. De velger heller konkurrere over kortere distanser. Derfor søker vi nå motiverte jenter fra andre land. Jeg håper at de kan bringe med seg ambisjoner og en sterk vilje til å jobbe hardt inn i laget vårt, og vi vil gi dem all vår støtte, sier Pasqualotto.

BASERT PÅ TV-SHOW

Laget SottoZero Trentino Zorzi Max er litt spesielt i Visma Ski Classics Pro Tour. Laget har nemlig sine røtter i et populært TV-show.

– Det italienske TV-programmet SottoZero startet for 23 år siden. Gjennom min jobb som journalist og sportskommentator har jeg blitt veldig glad i langrenn, og hadde derfor lyst til å gjøre noe ut av min lidenskap for langrenn, forklarer teamsjefen Pasqualotto, og fortsetter:

– TV-programmet ble mer og mer populært for hvert år, så for noen år siden startet vi et eget langrennslag for 150 mosjonister. Og for tre år siden ble TV-showet starten på Pro Team-laget med navnet SottoZero Trentino Zorzi Max. Vi er en gruppe mennesker med en lidenskap for den fantastiske sporten langrenn er.

Hvordan gikk den siste sesongen for dere, sånn midt i pandemien?

– Det var jo ganske komplisert på grunn av pandemien, men jeg er svært fornøyd med hvor bra vi gjorde det. Vi ble det beste italienske laget i Pro Touren.

Hvilke langsiktige mål har laget?

– Vårt mål er å forsterke vår posisjon som det beste italienske langløpslaget, og klatre på rankingen blant Pro Teamene i Visma Ski Classics. Vi har flere sterke løpere i laget, inkludert Mauro Brigadoi, Francesco Ferrari og Stefania Corradini.

Stefania Corradini har for øvrig gått på skigymnas i Mora, og snakker derfor godt svensk.

KONTAKTINFORMASJON

* Interesserte løpere kan kontakte teamsjef Michele Pasqualotto i SottoZero Trentino Zorzi Max:

* Telefon: +39 - 348 368 03 50

* E-postteamsottozero@gmail.com og mic.pasqualotto@gmail.com


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse