-->
Faksimile fra Medier24.no i forbindelse med debatt rundt det å omtale lesere og publikum av gratis artikler som gratispassasjerer.

Faksimile fra Medier24.no i forbindelse med debatt rundt det å omtale lesere og publikum av gratis artikler som gratispassasjerer.

Langrenn.com med debattinnlegg – Publikum som takker ja til stoff som er publisert gratis ER IKKE gratispassasjerer

Nylig omtalte bransjeforeningen for mediebedrifter, MBL, deler av sin leserskare og sitt publikum som gratispassasjerer, Langrenn.com deler ikke et slikt ståsted.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Nylig omtalte bransjeforeningen for mediebedrifter deler av sin leserskare og sitt publikum som gratispassasjerer, Langrenn.com deler ikke et slikt ståsted.

Det er nisjekanalen Medier24.no som hadde et oppslag hvor det ble synliggjort at Mediebedriftenes Landsforening benyttet seg av begrepet "gratispassasjer".

Langrenn.com mener at dersom en leser takker ja til å klikke seg inn i artikler som publiseres som fritt tilgjengelig stoff, altså innhold som er gratis tilgjengelig, uten at man må ha et abonnement, så er leseren i sin rett til å gjøre dette, og da uten å bli betegnet som gratispassasjer.

Naturlig nok ønsker også vi at flest mulig av vårt publikum bidrar til drift og utvikling av Langrenn.com også gjennom å ha et abonnement på Langrenn Pluss, men all den tid vi fortsatt også har et antall artikler og også resultatservice med mere hvor vi gjør en jobb for å få det publisert fritt for alle, så er dere naturlig nok velkomne til å forsyne dere av dette gode "kakefatet".

* Samtidig ser vi jo også at det er en hyggelig trend for Langrenn Pluss hvor pilene peker i riktig retning.

* Se debattinnlegget skrevet av Langrenn.com hos Medier24.no "På 17 år har vi aldri sett en eneste «gratispassasjer» her. Jeg håper MBL står ganske alene om denne definisjonen".


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut