Langrenn.com Pluss - Abonnement.

Langrenn.com Pluss - Abonnement.

Langrenn.com Pluss tar av som julegave

- Det er temmelig sikkert at mamma skal gi pappa et årsabonnement i julegave, røper en yngre skiløper entusiastisk. Da får hele den husstanden glede av mye nyttig treningsstoff kommende år.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Abonnementsløsningen Langrenn.com Pluss har en fartstid som ikke er lenger enn en drøy måned.

Men allerede bugner Pluss-seksjonen av fyldige saker om trening, kondisjon, styrke, teknikk og lignende, foruten en rekke fine og interessante unike intervjuer med spennende løpere.

For noen er det kanskje litt rart at Langrenn.com etter 15 år på lufta har tatt det samme steget som de fleste andre aviser på nett, vi snakker om leserfinansiering for deler av innholdet.

La oss i den forbindelse presisere at den reklamefinansierte nyhetsformidlingen er noe som fortsatt inngår i sendeplanen i rikt omfang.

Altså nyheter om "hvem som har vunnet hva", renninformasjon, startlister, resultatservice, linksamlinger, programoversikter, terminlister med mye mere.

Den type innhold er med våre raske og hyppige oppdateringer og jevnt over gode kvalitet på tekst og bilder i sum svært ressurskrevende, da dette selv for en liten redaksjon fordrer at arbeid utføres 365 dager i året, og ofte med bemanning fra klokka 05 til 23, altså 18 timer i døgnet, for å dekke helheten av arbeidsoppgaver rundt denne biten.

Vi ser at reklameinntektene, i kombinasjon med redaksjonens dugnadsinnsats, per i dag langt på vei forsvarer regnestykkene.

Og ønsket om å kunne gi mye tilbake til leserne er fortsatt minst like stort som hva det har vært.

Derfor leserfinansiering som et nytt tillegg
Der leserfinansiering gjennom abonnementsløsningen Langrenn.com Pluss derimot først og fremst kommer inn i bildet er i forbindelse med mer omfattende og dyptpløyende fagstoff om trening, teknikk, kondisjon, utstyr, ernæring, smøring, restitusjon, styrke, formtopping, foruten fyldigere intervjuer og flere unike intervjuer med løpere, trenere og andre relevante personer.

Dette er stoff vi ikke har muligheter til å dekke opp samtidig med jakten etter å være først ute med siste nytt, ref. ovenstående om den reklamefinansierte biten av Langrenn.com.

I forbindelse med Pluss-seksjonen har vi derfor knyttet til oss flere skribenter.

Dette gir oss større spennvidde og en bredere dekningsflate hva gjelder innhold og måter stoff presenteres på.

En lang rekke Pluss-artikler har vi allerede publisert, takket være nye skribenter og innføringen av Pluss-seksjonen. La oss liste opp noen, med direktelinker til sakene.

Styrketrening
* Del 1 - Hvilken effekt (av idrettscoach Simen Aaslund)
* Del 2 - Beste styrkeøvelser for å bli bedre langrennsløper

Teknikk
* Staking og lange staver (av Kjell Johnsen)

Treningssoner (av NM-vinner maraton, Marthe Katrine Myhre)
* Modell for trening med maksimal puls
Sone 1 (grunnbasen)
Sone 2 (opptil 3 timer)
Sone 3 (anaerob terskel)  
Sone 4 (konkurransesonen)
Sone 5 (hardt og vondt)
Sone 6 (absolutt maks) 

Artikkelen "Styrke- og bevegelighetstrening som hjelper kjente langrennsløpere" er også en av mange godbiter. 

Det samme gjelder "Birken: Viktige nøkkeløkter for å bli topp 50 i klassen".

Kommer mange flere artikler om trening, teknikk, styrke osv.
Dette sporet med interessant og nyttig fagstoff blir en viktig del av satsingen vi gjør sammen med dere som abonnerer på Langrenn.com Pluss.

La oss røpe noen få av mange Pluss-artikler i kategorien trening og sportslig utvikling som er under arbeid og er planlagt for publiseringer i den første tiden som kommer:
* Intervju med Johan Kaggestad (sportslig nivå).
* Intervju med Erling Jevne (Birken-trening).
* Intervju med verdens beste langløper, Petter Eliassen, (kosthold rundt langløp).
* Intervju med Steinar Mundal (teknikk).
* Intervju med Audun Svartdal (teknikk).
* Intervju med Frode Estil (trening)
* Krister Sørgård (trening for ungdom og junior).
* Flere artikler kommer om styrketrening for langrennsløpere.
* Sak om treningens effekt på hjertet.
* Intervjuer med et par birkebeinere om hvordan de trener.
* Artikkel om "felleski" (fordeler, ulemper, merker).
* Pluss mye mere..

Artikler i full bredde
En annen ting som må nevnes er at Langrenn.com Pluss i all hovedsak blir publisert i full bredde.

Dette gir oss en større skrift, som øker lesbarheten for deg, og ikke minst 60% større bilder. Dette ser vi har slått godt an, spesielt i forbindelse med løperintervjuer i Pluss-kategorien, hvor vi gjerne putter inn både ett og to fine bonusbilder i tillegg til ingressbildet.

Julegave - Fra mor til far
Det er ofte en utfordring å finne ut hva man skal kjøpe i julegave til familie, venner og kjente. For lesere av Langrenn.com vil jeg tro sportsutstyr alltid er en vinner.

Men det vi har opplevd her i redaksjonen er at et abonnement på Langrenn.com Pluss er i ferd med å ta av som julegave.

- Det er temmelig sikkert at mamma skal gi pappa et årsabonnement i julegave, lød det entusiastisk i en e-post fra en yngre skiløper her om dagen. Av naturlige årsaker røper vi ikke navnet, nå 6 dager før Pluss-gaven skal pakkes ut.

Om mor kjøper til far, eller far til mor, eller foreldre til barn, eller foreldre til hele familiens husstand, det må bli opp til den enkelte.

La oss allikevel understreke at et abonnement på Langrenn.com Pluss kan brukes av alle familiemedlemmer under samme tak (samme husstand).

Grunnet betaling med kort, så er abonnementet personlig, men i en familie på 3-4-5 personer, hvor alle bor i samme husstand, kan for eksempel far registrere abonnementet på sin e-postadresse og sitt betalingskort, mens mor, far og 1-2-3 håpefulle kan fullt ut nyte godt av innholdet i Pluss-seksjonen.

Langrenn.com Pluss er julegaven som garantert ikke blir stående og støve ned i en krok, eller i bokhylla, eller lagt bakerst i skapet.

Vårt motto er nemmlig "Hver dag - Hele året". Av trafikktallene å dømme er dette et motto også svært mange lesere har lagt seg på hva gjelder sine hyppige besøk inn på Langrenn.com.

Kort oppsummert
* Etter under 6 uker på lufta har Langrenn.com Pluss blitt hva vi håpet.

* Pluss, gir oss mulighet til å lage fagstoff om trening, teknikk, styrke, utstyr osv., som det tidligere ikke har vært rom for.

* Dette gjør at lesere som tegner abonnement får enda større utbytte av å besøke Langrenn.com jevnt og trutt. Kanskje gjør de som har slike motivasjoner også enda klokere valg i treningsarbeidet, rundt valg av teknikk, utstyr, smøring, styrketrening etc, som igjen gjør at det blir flere skiløpere som blir enda bedre og/eller får enda større skiglede.

Slik gir du Langrenn.com Pluss i julegave
* Det er så enkelt og greit som å gå inn på denne linken "Langrenn.com Pluss - Abonnement".

* Velg så om du vil ha en avtale som går over ett år, tre måneder, en måned eller en uke.

* Deretter blir du sendt over til en side for sikker betaling.

* Du mottar så godt som umiddelbart en e-post med brukernavn (din e-postadresse) og et passord (passordet kan du selv skifte).

* nb! Ovenstående gjelder all abonnementstegning, du trenger altså ikke kjøpe abonnementet som julegave for å følge denne fremgangsmåten.

På tampen passer vi på å ønske alle fine førjulsdager, en flott jul og en super vinter - enten du har abonnement på Langrenn.com Pluss eller ei!


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus