LANGRENNSSJEFEN SLUTTER

Tips en venn  Skriv ut

Längdchef Daniel Fåhraeus lämnar Svenska Skidförbundet

Längdchef Daniel Fåhraeus lämnar Svenska Skidförbundet och blir ny VD för Piteå Kommunföretag AB i Piteå.

– Det är så klart tråkigt att Daniel valt att lämna Svenska Skidförbundet. Han har gjort ett gediget och mycket uppskattat arbete med att utveckla längdverksamheten, men har även med sina erfarenheter bidragit positivt inom hela förbundet. I dag har vi en mycket påtaglig utveckling av vår längdverksamhet med en stark organisation av tränare- och ledare och så klart mycket framgångsrika åkare. Det ska Daniel verkligen ha stor cred för.

– Vi önskar Daniel all lycka till i sitt nya uppdrag och hoppas att skidhjärtat även i framtiden sitter där det ska, säger Ola Strömberg, förbundsdirektör Svenska Skidförbundet.

– Resan blev kanske något kortare än jag tänkt, och det är med blandade känslor ett beslut att byta jobb tas. Men jag ska vidare i livet och ta mig an en annan utmaning som ligger lite, eller förresten mycket, närmare mitt hem i Piteå.

– Det har verkligen varit en fantastisk resa tillsammans med en grupp duktiga och engagerade människor som lett fram till framgångar, både i spåren och utanför. Jag hoppas att den resan fortsätter för Svenska Skidförbundet och längdverksamheten, säger Daniel Fåhraeus, längdchef Svenska Skidförbundet.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse