RESULTATER: Ski-NM: Tirsdag: 10/15 km: Kvinner- Menn| Mandag: 5/10 km: Kvinner- Menn| Søndag: 15/30 km: Kvinner- Menn| Øvrige mellom nyhet 4 og 5| Snarvei begivenheter mellom nyhet 2 og 3| 800 FAGARTIKLER| SKIPLUKKER'N SVARER| TOPPTRENT SVARER: SVAR 1| SVAR 2| SVAR 3
Team XPND Fuel of Norway, her ved Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Tord Asle Gjerdalen og Eirik Brandsdal. Teamfoto.

Team XPND Fuel of Norway, her ved Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Tord Asle Gjerdalen og Eirik Brandsdal. Teamfoto.

LANSERING AV NYTT SKI-TEAM: TORD ASLE GJERDALEN STARTER OPP ET EGET LAG

Gjerdalen har fått med seg støttespillere og starter opp et eget lag i langrenn.

Tips en venn  Skriv ut

Langrenn.com blir fortalt som følger i forbindelse med at Tord Asle Gjerdalen nå drar i gang sitt eget lag - Team XPND Fuel of Norway:

– Teamet har kommet på plass takket være støtte og deltagelse i teamet fra sterke profiler innen norsk langrenn og næringsliv - der alle kommer inn med samme visjon: Gjøre en forskjell.

– Tord har fått med seg ledende skiprofiler som nå skal delta både i skispor og bidra til rekruttering og trening av talentfulle utøvere.

I disse vanskelige tider tror Gjerdalen og teamet på å være med bygge norsk idrett for framtiden; bidra til rekruttering, fokus på jenter og skape engasjement hos publikum.

STORE OG KJENTE NAVN

I mannskapslista finner vi tidligere skistjerner som Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Eirik Brandsdal og Tord Asle Gjerdalen selv.

– Verken Astrid eller Eirik har planer om å gjøre noe comeback, men de skal være med og hjelpe til på andre måter, forklarer Tord.

På sin side skal han selv fortsatt satse for fullt videre i det nye teamet, som igjen er en forlengelse av tidligere Team XPND, men da nå altså under navnet Team XPND Fuel of Norway.

Både XPND og Fuel of Norway er næringslivsaktører med base og utspring fra Hønefoss-området (Ringerike og Hole i tidligere Buskerud). Selskapene drives av henholdsvis Nils Kjetil Tronrud og Erlend Søraker. Stikkord i deres imperier er eiendom, bil og sportsernæring.

I tidligere Team XPND var blant andre Ingeborg Dahl og Kristoffer Nielsen med i langløpsirkuset Ski Classics, også de er med over i det nye laget.

Før denne sesongen gikk Tord Asle Gjerdalen i lag med langløpskanoner som Andreas Nygaard, Petter Eliassen og Anders Aukland. Sammen med disse har Gjerdalen enten selv eller noen av hans lagkamerater, vunnet det som er å vinne, inklusive Marcialonga, Vasan og Birken.

Nå blir det derimot Team XPND Fuel of Norway som blir å se bak Tords navn i resultatlistene.

JENTE-SATSING

Ett av teamets strategiske satsning er «Jenter XPND Fuel of Norway», ledet av Uhrenholdt Jacobsen og Gjerdalen. Satsingen fokuserer på å kommunisere den idrettsgleden som ligger i det å satse på denne idretten for jenter, uavhengig av egenskaper og forutsetninger.

«Jenter XPND Fuel of Norway» er ment å være en rekrutteringsplattform til norsk idrett. Hvert år vil det bli delt ut stipender, i tillegg til at jenter fra hele landet, på tvers av idretter, inviteres med på samlinger, webinarer og mentorprogram.

Teamet har langsiktige avtaler og vil bruke tid på å investere i unge talenter, få fram jenter i sporten, og samtidig ha det morsomt på veien til målet. Flere nyheter og lanseringer kommer om kort tid.

--- ---

Team XPND Fuel of Norway

* Ingeborg Dahl (satsende)

* Kristoffer Nielsen (satsende)

* Thomas Ødegaarden (satsende)

* Tord Asle Gjerdalen (satsende)

* Astrid Uhrenholdt Jacobsen (mentor)

* Eirik Brandsdal (mentor)

* Nils Kjetil Tronrud (bakmann)

* Erlend Søraker (bakmann)

Se også: Alle øvrige uttak til lag og landslag


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse
Herrenes seierspall i Engadin La Diagonela 2101. FV: Andreas Nygaard (2. plass), Oskar Kardin (1) og Petter Eliassen (3). Foto: Reichert/NordicFocus.

LA DIAGONELA GA PALLPLASS TIL NYGAARD OG ELIASSEN

Trippelseier for Team Ragde Eiendom

Rekruttsamling 2021 ved Hovden Skigymnas.

INVITASJON: REKRUTTSAMLING 2021 VED HOVDEN SKIGYMNAS

Kombinere langrennssatsing med skolegang