Erik Wickström holder kurs i blant annet skøyting / skate innen langrenn. Foto: Acadyme.com.

Erik Wickström holder kurs i blant annet skøyting / skate innen langrenn. Foto: Acadyme.com.

LANSERING: Kurs i skøyting / skate for langrenn

Tips en venn  Skriv ut

Erik Wickström lanserar skejtkurs online tillsammans med Acadyme.com

Vasaloppscoachen Erik Wickström, som äger och driver Wickström Coaching, har nu tillsammans med onlinekursföretaget Acadyme.com lanserat en skejtkurs på engelska. 

Kursen riktar sig till alla som vill lära sig eller utveckla sin skejtskidåkning och förstå hur man ska träna på sin skejtskidåkning. 

Onlinekursen består av 50 minuter filminstruktioner från ett soligt Sjusjøen fördelat på elva filmer med tillhörande extramaterial.

Kursen kostar $19.90 och är textad på svenska och fem andra språk.

– Jag har länge velat jobba mer med utbildning inom skejt. Det kändes självklart att skapa denna onlinekurs tillsammans med Acadyme.com när jag fick förfrågan.

– Onlineformatet passar bra för skejtträning och utlärning. Det är betydelsefullt att se skillnad på detaljer i åkningen, framförallt de olika växlarna som vi jobbar igenom från grunden, säger Erik Wickström. 

Även om Erik hjälper betydligt fler privatpersoner och företag med den klassiska tekniken har han undervisat otaliga timmar i skejt. 

– Det är framförallt två områden där motionärer behöver extra hjälp. Dels att lära sig skillnaden mellan växel 2 och växel 4, dels att kunna stå tillräckligt länge på ett ben i växel 3. Det lägger vi stort fokus på i kursen.

Kursen är textad på sex olika språk och en transkriberad workbook medföljer om du vill ladda ner och läsa innehållet. Du bjuds också på en poddintervju på 21 minuter med Erik där han berättar mer om sin kärlek till skejtskidåkningen.

 

– Erik är en av de bästa instruktörer jag har jobbat med. Han är pedagogisk i sitt upplägg och det är enkelt att lära från honom.

– Det passade oss perfekt att göra kursen med Erik eftersom han verkligen vet vad han pratar om, säger Jojje Borssén, grundare av Acadyme AB.

* Trailer, kursens innehåll och omfattning hittas här (klikk)


* Beitosprinten - Nasjonal åpning: Program| TV-tider| Værvarsel| Smøretips| Startlister| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse
Steinar Mundal flankert av Mikael Gunnulfsen, lengst til venstre og deretter, Devon Kershaw og Even Northug. Alle er en del av Team Telemark for sesongen 2020/2021. Foto: Team Telemark.

STEINAR MUNDAL BESKRIVER SUKSESSOPPSKRIFTEN TIL TEAM TELEMARK

Mikael Gunnulfsens lag - Mannen som knuste alle på Beitostølen

Ski og skisko i kategorien Atomic Redster.

FLERE STORE NYHETER FRA ATOMIC

– Mye slankere og fastere, lettere, mer minimalistisk

Emit Time Station ETS2 4G.

TIDTAKING: EMIT FRA NORGE MED VERDENS MEST NØYAKTIGE OG DRIFTSSIKRE TIDTAKERSTASJON

Intervju med Emits Tommy Jauhojärvi: – Et trangt nåløye for å få godkjenning