-->
Learn2ski - Teknikk-DVD.

Learn2ski - Teknikk-DVD.

Learn2ski lanserer teknikk-DVD

- Det er med en viss stolthet vi nå kan tilby skiinteresserte og lærelystne kunder to DVD’er med grundig og lett forståelig instruksjon, forteller Siri Halle til Langrenn.com.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Siri Halle er eier og daglig leder av Learn2ski. Bedriften er stor leverandør av skiteknikkurs til voksne.

I disse dager lanserer de sine egenproduserte DVD’er med instruksjon innen så vel klassisk og skøyting.

Siri Halle forteller;

- Det er med en viss stolthet vi nå kan tilby skiinteresserte og lærelystne kunder to DVD’er med grundig og lett forståelig instruksjon. Jeg har selv deltatt i og ”fotfulgt” produksjonen fra start til mål, og etter å ha arbeidet med opptak, redigering, pedagogisk finsliping, ”voice-over”, musikk og formgivning i mer enn 500 timer, er jeg utrolig glad for å kunne slippe DVD’ene på markedet, sier Siri Halle, eier og daglig leder av Learn2ski.

- Gjennom henholdsvis cirka 50 minutter (klassisk) og 35 minutter (skøyting) får ”seerne” spesifikk veiledning og nyttige råd av Sindre Stokke, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og meg selv om de ulike teknikkene innen hver stilart, og jeg tror de fleste skimosjonistene som ser én eller begge DVD’ene vil kunne ta med seg noen nye utfordringer og arbeidsoppgaver ut i marka, fortsetter Halle.

- Til tross for at DVD’ene avslører mange av langrennsteknikkens ”hemmeligheter”, mener vi de er mer å regne som et supplement enn som et alternativ til deltagelse på våre teknikkurs som strekker seg over 3 x 90 minutter, og hvor deltagerne får tett og individuell oppfølging. Vi har i løpet av de foregående vintrene mottatt svært positive tilbakemeldinger fra kursdeltagere, og allerede nå begynner vi å nærme oss 1.000 påmeldte til vinterens kurs, avslutter Halle.

Learn2ski sin egen informasjonsside om DVD'ene


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus