Skiløper fra Øvrevoll Hosle IL i farta. Foto: Jens Conradi.

Skiløper fra Øvrevoll Hosle IL i farta. Foto: Jens Conradi.

LEDIG STILLING: Øvrevoll Hosle IL Langrenn søker hovedtrener

​Vil du være med å videreutvikle en langrennsklubb som vokser, dele din solide erfaring og kompetanse innen langrenn med unge aktive og bidra til et miljø hvor det sosiale er like viktig som det sportslige?

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, tre måneder eller ett år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Vil du være med å videreutvikle en langrennsklubb som vokser, dele din solide erfaring og kompetanse innen langrenn med unge aktive og bidra til et miljø hvor det sosiale er like viktig som det sportslige?

ØHIL Langrenn søker nå en hovedtrener for å heve kompetansen innen langrenn i klubben og sørge for at det er en god progresjon i treningene. Hovedtrener vil både være aktiv trener selv for våre eldre, ivrige løpere og veilede ungdomstrenere for alle årganger. Du vil samarbeide med Sportslig Utvalg i ØHIL Langrenn og bidra til overordnet treningsplan.

Et sterkt engasjement og ønske om å bidra til økt skiglede og kompetanseoverføring er et must. Personlige egenskaper som tydelig, sosial og god til å planlegge er viktige.

Våre faste treningstider er mandag og onsdag kveld. Treningssted er Hosle i barmarksesongen og Fossum i vintersesongen, men kan variere noe.

Stillingen vil være ca 25% årsverk, etter nærmere avtale, hvor mesteparten av arbeidet vil foregå på ettermiddager og kvelder, samt noen helger. Stillingen må forstås som en prosjektstilling med 1 års varighet (Mai 2019 til Mai 2020) og fast lønn etter avtale. Mulighet for forlengelse hvis begge parter ønsker det.

Søknad sendes snarest på mail til hevileid@gmail.com

Søknader vil bli vurdert fortløpende, vi sikter på ansettelse innen 1 mai 2019.

For mer informasjon: www.ohil.no/langrenn

Kontakt i ØHIL Langrenn: Heidi Gärtner - 91808426.

---

Øvrevoll Hosle IL er samarbeidpartner med Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus