-->
Bertine Thorsnes Lefdal og Gjøran Tefre smiler etter å ha vunnet Ribberennet 2012. Arrangørfoto.

Bertine Thorsnes Lefdal og Gjøran Tefre smiler etter å ha vunnet Ribberennet 2012. Arrangørfoto.

Lefdal og Tefre best i Ribberennet

2. juledag var også Ribberennet på programmet. I likhet med i Jularennet var det også her juniorer som holdt høyest fart i sporet, henholdsvis Bertine Thorsnes Lefdal og Gjøran Tefre.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Bertine Thorsnes Lefdal går for NTG Geilo og arrangørklubben IL Bjørn og hører hjemme i 17-års klassen. Hennes tid landet på 20:18 i den 5 km lange løypa som ble gått i klassisk stil.

Om vi går noen år opp i alder finner vi Gjøran Tefre i klassen 19/20 år. Han tok seg gjennom 10 km klassisk på 32:50. I likhet med Bertine er også han blant elevene ved talentfabrikken NTG Geilo, samt at han også hører hjemme i Førde IL.

Når vi først er inne på Førde IL kan det raskt nevnes at det egentlig var de som skulle arrangert rennet, men grunnet snømangel på deres trakter steppet IL Bjørn opp som ny arrangør og sørget for at løpere i Sogn og Fjordane som ønsket å konkurrere på denne høytidsdagen fikk muligheter til det.

Nest raskest blan herrene var Roger Pollen fra Førde IL, han hadde 42 sekunder opp til vinneren. Hos damene var det 16-åringen Karoline Erdal som var nest best. Også hun går for Førde IL.

Komplette resultater Ribberennet 2012

 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus