-->
Leserinnlegget mener at tidenes største langrennsløpere er å finne blant disse.

Leserinnlegget mener at tidenes største langrennsløpere er å finne blant disse.

Leserinnlegg: Langrennsnerding i VM-bakrus – Tidenes største løpere

Hvilke løpere er tidenes største? Her gjøres det en oppsummering av en av Langrenn.coms lesere:

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Tidenes langrennssprinter

Johannes Høsflot Klæbo

I en alder av 22 år, er Klæbo allerede tidenes mest komplette, mest stabile og mest dominerende langrennssprinter. Et fenomen.

---

Tidenes langrennsløper klassisk

Bente Skari

Overvant gjennomdopede russere. Komplett og uovertruffent register som klassiskløper i sprint og på distanse. I sin siste sesong holdt Skari også verdensklasse i skøyting, og avsluttet karrieren som en komplett langrennsløper.

Tidenes langrennsløper individuell start

Per Elofsson

Overvant gjennomdopede finner. Verdensklasse teknisk i klassisk og skøyting, sterk, stor utholdenhetskapasitet, godt fartsregister til å være distanseløper. Bedre teknisk enn Bjørn Dæhlie og mer stabil enn Alsgaard. Ingen langrennsløper har holdt et høyere nivå i individuell start enn Elofsson på sitt beste. 

---

Tidenes langrennsløper stafett og jaktstart

Thomas Alsgaard

Rykk, toppfart, innovativ teknisk og taktisk og utholdenhetskapasitet til å ta innpå og holde følge med hvem som helst. Mest kjent for sine sisteetapper i skøyting og opphentinger i jaktstart, men på sitt beste holdt Alsgaard også verdensklasse som klassiskløper og i individuell start.

Tidenes mest komplette langrennsløper

Marit Bjørgen og Petter Northug

Tremil/femmil og sprint, skøyting og klassisk, tourer og mesterskap, verdenscupen sammenlagt, avsluttere i stafett, gullmedalje på alle distanser.

---

Tidenes langrennsløper

Petter Northug

Komplett, fryktløs og nådeløs. En seiersmaskin. Revolusjonerte langrennssporten taktisk. Ingen har hatt like stor innflytelse på hvordan media og publikum forholder seg til langrenn som Northug. 

Skrevet av Marius S. Lystad

---

* Leserbrev, kåserier, kommentarer og lignende representerer på generell basis skribentens syn og ikke nødvendigvis Langrenn.com sitt ståsted.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus