Helene Marie Fossesholm har inngått langsiktig avtale med Madshus. Foto: Stefano Zatta / Madshus.

Helene Marie Fossesholm har inngått langsiktig avtale med Madshus. Foto: Stefano Zatta / Madshus.

MADSHUS OG FOSSESHOLM INNGÅR LANGTIDSKONTRAKT

– Jeg føler meg trygg på at jeg kommer til å ha det beste utstyret

19-åringen fra det norske elitelandslaget inngår langvarig avtale om ski og skisko fra Madshus, den norske skiprodusenten på Biri.

Tips en venn  Skriv ut

Fossesholm skriver langtidskontrakt med Madshus

Langrennstalentet Helene Marie Fossesholm inngår treårsavtale med Madshus på ski og skisko.

19-åringen som ble tatt ut på det norske elitelandslaget i forkant av årets sesong inngår avtale om tre nye år med ski og skisko fra den norske skiprodusenten på Biri.

– Jeg gleder meg til en ny periode med Madshus i ryggen. Jeg har alltid fått topp utstyr og utrolig god service fra Madshus. De er alltid på hugget og i forkant av utviklingen og jeg føler meg trygg på at jeg kommer til å ha det beste utstyret, sier Fossesholm, og trekker fram at Madshus fokus på innovasjon og utvikling er en viktig årsak til at hun velger å skrive en så lang kontrakt.

For Fossesholm er det også viktig at fabrikken ligger i Norge.

– Det er så klart kjempegøy å gå på norske ski. For meg er det også en kjemperessurs å ha fabrikken så nær. Jeg har alltid hatt en god dialog med alle på fabrikken, og det er utrolig godt å vite at alt av utstyr og ekspertise bare er en drøy halvtime unna om jeg skulle jeg trenge noe, sier hun.

Til tross for at Fossesholm bare er 19 år har hun allerede en lang historie med Madshus.

– Mine første langrennsski var et par Madshus-ski. Jeg var den sjette ungen som gikk på dem, og jeg var sjukt glad i de skiene, minnes hun.

Viktig for Madshus på flere plan
– Vi er kjempefornøyde med at Helene velger å være med oss i minst tre år til. Hun er et enormt talent med stor energi, og går i spissen for den unge, offensive troppen vi har i Team Madshus.

– Helene har et hode og en innstilling som er helt rå, og er en person som et er lett å bli glad i, sier Per Wiik, som er markedssjef i Madshus.

Han poengterer at Fossesholm ikke bare fronter produktene på en god måte i form av resultater og pallplasseringer. Hun er også en stor ressurs for Madshus utenfor konkurransesporet.

– Selv om Helene fortsatt er veldig ung, er hun aktiv i testing og liker å teste ski sjøl. De konstruktive og reflekterte tilbakemeldingene hun gir er utrolig nyttig for oss i forbindelse med produktutvikling og innovasjon, sier Wiik.

Helene Marie Fossesholm skal gå på Madshus ski og skisko til og med sesongen 2022-23.


* Verdenscup Lahti - Snarveier: Program| TV-tider| Norges Tropp| Startlister| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse