Maiken Caspersen Falla gikk inn til bronse i klassisksprinten under VM i Val di Fiemme 2013, og gratuleres her av gullvinner Marit Bjørgen. Foto: Laiho/NordicFocus.

Maiken Caspersen Falla gikk inn til bronse i klassisksprinten under VM i Val di Fiemme 2013, og gratuleres her av gullvinner Marit Bjørgen. Foto: Laiho/NordicFocus.

Maiken Caspersen Falla: - Ikke stygge mot hverandre

- I finalen blir vi individualister og går mer for oss selv, forklarer Maiken Caspersen Falla i tilknytning til torsdagens VM-sprint i Falun.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Få hele Langrenn +


Kjøp abonnement - Rask tilgang alle artikler
Velg uke, måned, 3 måneder eller år.

* Abonnement bestilles raskt i dette vinduet!

Allerede abonnent, logg inn via vinduet under:

Uleselig tekst

Maiken Caspersen Falla (24) lover å gjøre alt for å kopiere OL-gullet fra Sotsji-OL i torsdagens VM-sprint i Falun.

– I kvart- og semifinalen kan vi jobbe mer som et lag, men i finalen blir vi individualister og går mer for oss selv. Da er vi enkeltutøvere, men vi skal ikke være stygge mot hverandre i finalen heller, sa Falla under onsdagens norske pressekonferanse på Högskolan i Dalarna rett ved Lugnet skistadion.

Falla er en del av et knallsterkt norsk femmannslag i kvinneklassen.

24-åringen tok gull i Sotsji-OL, men står uten verdenscupseier denne sesongen. Det er blitt tre ganger på pallen, og sist helg i Östersund ble hun slått bare av Marit Bjørgen.

Selv om Bjørgen er favoritt, er det ingen grunn som helst til å avskrive Falla. I likhet med de øvrige norske er hun en klar finalekandidat.

Er du først i finalen, kan det meste skje.

– Det kom litt ekstra sommerfugler i natt, og jeg både gruer og gleder meg. Det skal bli godt å komme i gang, sa Ingvild Flugstad Østberg. Østberg tok OL-sølv bak Falla i Sotsji. Da var det i motsetning til i Falun snakk om fri teknikk.

De norske løperne har vært helt suverene i sprint denne sesongen. Av totalt sju verdenscuprenn inkludert Tour de Ski og minitouren i Lillehammer, er det kun fire pallplasseringer som ikke har vært besatt av norske løpere.


Se våre sider for Beitosprinten:
* Alle resultater| Startlister| Smøretips| Program| Værvarsel
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus