Tore Bjørseth Berdal jubler over seier i Marcialonga 2020, sesongens 6. renn i Visma Ski Classics. Foto: Modica/NordicFocus.

Tore Bjørseth Berdal jubler over seier i Marcialonga 2020, sesongens 6. renn i Visma Ski Classics. Foto: Modica/NordicFocus.

MARCIALONGA: 120 NORDMENN ER PÅMELDT

2000 deltakere fra 24 land i den 48. utgaven

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Førstkommende søndag, den 31. januar 2021, venter den lange marsjen, altså Marcialonga, nord i Italia.

Som vanlig inngår rennet i Ski Classics og i fjor var det ingen ringere enn vår egen og Team Kotengs Tore Bjørseth Berdal som var først i mål av samtlige løpere.

Dette var like før koronapandemien festet sitt klamme grep over verden, i år er det andre boller som gjelder og med reiserestriksjoner, karantene med mere så er det ikke de store horder av nordmenn som reiser nedover til årets utgave.

Men fra arrangørhold har Langrenn.com fått vite at det er påmeldt over 2000 løpere fra 24 land til den 48. utgaven av Marcialonga.

Helt på topp finner vi Italia med 1.467 deltakere, deretter er det faktisk Tsjekkia som har nest flest med sine 161 påmeldte, mens Norge er tredje størst. Fra våre trakter er det 120 navn i startlista, noe som er fire flere enn hva Sverige har.

Land som Japan, Kypros, Storbritannia, Romania, Belgia, Canada og Hviterussland har én enslig svale hver seg i oversikten over påmeldte.

Det samme gjelder for Brasil, de har en skiløper som bor og jobber i Val di Fiemme og som har tenkt å stille til start i rennet som nettopp går gjennom Fiemme-dalen.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse