-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser

Marit Bjørgen svarer leserne

Med videointervju

Før Langrenn.com skulle intervjue Marit Bjørgen i Val Senales ba vi leserne om å komme med spørsmål til skidronninga. Hvordan trener du best med lav intensitet og hvordan klarer du å opprettholde treningsmotivasjonen, er noen av spørsmålene som kom inn. De og flere til svarer hun på i videointervjuet på neste side.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

val-senales-nsf-samling-stort-14-01-f-birk-eirik-fjeld.jpg
Marit Bjørgen samling med skilandslaget i Italia og Val Senales. Foto: Birk Eirik Fjeld.

For femtende gang er Marit Bjørgen på plass i Sør-Tyrol og dalen Val Senales (Schnalstal på tysk) for å samle treningstimer i høyden.

Her har 34-åringen lagt grunnlaget for de vanvittige 29 medaljene hun har tatt i VM og OL. Hun har vunnet alt som er å vinne, med unntak av Tour de Ski.

Spørsmålet om hvordan hun klarer å holde opp treningsmotivasjonen som også leserne på Langrenn.com lurte på, er et spørsmål hun får ofte.

For Marit er faktisk like motivert som før når det bare er noen få uker igjen til sesongstart på Beitostølen.

- Jeg lurer nesten på det selv av og til, når egentlig motivasjonen skal begynne å svikte. Nå har jeg ikke noe problem med å motivere meg til en ny sesong og det er stadig nye mål å jage mot. Spesielt i år med VM i Falun som jeg tror blir et "mini-Kollen", smiler Marit.

Men som nevnt er det et mål Bjørgen har som hun aldri har klart å innfri. Å vinne Tour de Ski. Rognes-jente legger ikke skjul på at etappeløpet er et stort mål denne vinteren. Kan det være Marit sin tur til å være først på toppen av monsterbakken i år?

- Får håpe på det, jeg mener jo selv at jeg er god nok til det. Jeg har jo vært nær flere ganger og har lyst til å prøve igjen i år. Det hadde iallfall vært utrolig gøy.

- Frister det å bevise at du kan være først på toppen?

- Ja, jeg har jo sagt hele veien at touren egentlig er bygd for meg. Så klart er det med å motivere meg å bevise at jeg kan være først på toppen. Jeg burde jo klare å bevise det, slår hun fast.

Hør hvordan Marit Bjørgen vil prioritere touren i forhold til VM i Falun og hva hun svarer på spørsmål fra leserne her på Langrenn.com i videointervjuet under.


Film fra Langrenn.com - LangrennsTV på YouTube. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus